Batı K. Y.Final | Memphis Grizzlies 3-4 Oklahoma City Thunder

Cevap: Batı K. Y.Final | Memphis Grizzlies 3-3 Oklahoma City Thunder

Asiri derecede kapak takiyor KD burdaki bir üyeye.

Harden :016:

OKC, son 3 dakikada ne attıysa girdi. Harden sanırım 3 tane üçlük attı, ikisi cidden son saniye zorlama üçlükleriydi. Fark 14 gibi bir şey, maç buradan dönmez.

K.Durant'ın attığı her basket serhat'a gelsin. :)

Harden adamım ya. Kocaman bir kedisin sen!

Buradan Memphis dönerse NBA playoff tarihinin en efsane ve unutulmaz takımı olarak tarihe geçerler.

OKC kopardı gibi ama son saniye şutlarının girmesi buna etken. Öyle ekstra bir oyun farkı çıkmadı ortaya. Sadece biraz daha iyi hücum ediyorlar.

Sertaç'ın dediği çok doğru. O şans sayıları hele de 3. periyodun sonunda hep OKC'nin yanında oldu. Nazr Muhammed'in iki tane üst üste attığı sayılar var moladan önce, akla zarar. Keza Harden'ın üçlükleri de öyle. Maç çok çekişmeli ve güzel ama kısır geçiyor. Buradan da daha dönmez herhalde.

Beyler ben comebacki kastetmiyorum yalnız. Gerçek bir 8. sıradan gelmiş takımın önce 1.yi sonra da 7 maç sonrası muhteşem bir comebackle 4.yü devirip Batı Finali çıkması efsanedir.

Russel triple yaptı.

Beyler ben comebacki kastetmiyorum yalnız. Gerçek bir 8. sıradan gelmiş takımın önce 1.yi sonra da 7 maç sonrası muhteşem bir comebackle 4.yü devirip Batı Finali çıkması efsanedir.

'99'da Knicks 8'i siradan gelip final yapti. Finale çikarlarsa efsane olurlar hakkaten ama WCF'e gitseler bile efsane olacagini sanmiyorum.

'99'da Knicks 8'i siradan gelip final yapti. Finale çikarlarsa efsane olurlar hakkaten ama WCF'e gitseler bile efsane olacagini sanmiyorum.

Knicks gerçek bir 8. sıradan gelmiş takım değil ama ondan gerçek yazdım oraya. Lockout sezonuydu o sene, zaten 50 maç yapıldı toplam sezonda. 8.yle 1. arasında 5-10 maç fark vardı anca.

Memphis kolay kolay pes etmeyecek

Geri
Üst Alt