Batman mi? İron Man mi?

Batman mı? İron Man mı?

• Kullanılan toplam oy
    20

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Ünlü bilim adamı Neil deGrasse Tyson geçtiğimiz günlerde bir tartışma başlattı.

İron Man'ın her zaman Batman'i yenebileceğini söyledi. Gerekçesi ise İron Man'ın teknolojiyi kendisinin üretmesi. Batman teknolojiyi satın aldığı için dezavantajlı olurmuş. Bu görüşüne katılanlar olsa da Batman fanları Batman'in kazanacağını söylüyor. O zaman başta bu karşılaşma olmak üzere diğer benzer güçteki karakterler hakkında da fikrinizi alalım dedik. Buyrun söz sizde!

Bir köşede teknolojiyi satın alıp kullanan Batman. Bir köşede teknolojiyi üretip kullanan Demir Adam. Hangisi kazanır?

maxresdefault.jpg

Batman tokatlar. Neil haddini bil.
Güzel bir yaklaşımda bulunmuşsun Neil reyiz fakat Batman zaten yüksek teknolojili lazerli füzeli silahlar kullanmıyor. Lakin gerektiği vakit kendi zırhını da kendi yapıyor.

Ironman = zeki ve mucit
Batman = çok zeki, dedektif, bütün dövüş tekniklerini en üst düzeyde bilen vs vs bir karakter.

Ha yarasa reyizin karizması yeter o ayrı

Çocukluğumun kahramanı Batman.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Batman akar Joker bile dayanamadı o zekayla..Joker inanılmaz zeki ve Batmani bu kadar zorlayan tek düşmandı ölünce Batman bile üzüldü. velhasıl Batman İroni adamı döver :D

Batman demek romantizim olabilir ancak, bana göre Batman ancak regisseur karari ile kazanabilir (!)

Batman demek romantizim olabilir ancak, bana göre Batman ancak regisseur karari ile kazanabilir (!)
Batman vs Supermen filmi çekiliyo şimdi bu nasıl bir saçmalık Supermen lazeri koydumu kafayı patlatır Batmanin ama herif karizma

christian bale her türlü gömer

Iron Man vs Captain America filmi de çekiliyor. Captain America: Civil War diye.

Soruya gelirsek Marvelci olarak objektif bakamıyorum. Iron Man :)

Asrın hatası. Bale muazzam oynuyordu.

Affleck ise hıyarın teki.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
ah ahh katılıyorum izleyesim gelmiyo andon adamları oraya koymakla ne anlıyolar çözemedim Tom Hardy Bane e cuk oturmuşdu,ama Baleden sonra hiçbiri eski kıvamı vermicek

Son düzenleme:
karakter olarak adamlık olarak bakarsak wayne starkın üstünden geçer

ama wayne üst düzey bir dedektif, bütün dövüş sanatlarına hakim ustaca yetiştirilmiş birisi.

stark ise teknolojiye hükmetmiş, son derece zeki, ve kimliğini herkesin bildiği bir karakter.

ikisi de zırhlarını bırakırsa wayne hayattan küstürür starkı. ama bütün güçlerine sahip oldukları noktada ise stark kıçını tekmeler wayne'in.

downey jr. beni iron mandan soguttu

marvelin filmleri genelde ciddiyetten uzak oluyor daha cok komediye yakin
bu yüzden cogu film anca ortalama veya vasat üstü olabiliyor
captain americanin ikinci filmi ve birinci avengers filmi disinda öyle mutlaka izlenmesi gereken bir yapim barindirmiyor marvel
mesela dc filmlerinin atmosferi bambaska
karekterler daha ciddi ve cool oluyor
hikaye derinligi acisindan da her zaman tatmin olmusumdur

Geri
Üst Alt