Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Keyif alamadım ki filmden

Man of Steel bile daha iyiydi bundan.Müzikleri yeterdi hatta

millet 1 yildir bu filmi bekliyor, o kadar reklam yaptilar

dedigin kadar kotuyse yazik gercekten.

man of steel cok dandikti o anca alt sinir olabilir benim icin.

10 üzerinden 5.1'lik bir film, batman'in vücudu bir tuhaf hakikaten hayvan gibi ağırlık çalışmış sonra kendini salmış gibi bir hali var.

Fragmanlardan belliydi zaten cacik bir film olacagi. Yorumlar hic ic acici degil. Yaziklar olsun.

bok gibi filmdi paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın.

bizim radyo sinema tv ci çoçukara sordum onlar gitmiş bokum gibi dediler ama yinede gidicem nolan sız boktan batman serilerine döndük yine galiba

Demin izledim.Flim güzel bok atmaya gerek yok.Sadece Dirk knigt Rises teki o oturmuş güzel konu yok.Biraz marvel tarzı vur kır parçala tarzı olmuş.Ama Batman de tam istediğim tarz baya güçlü bu flimde.O üstündeki ezik karakter yok.

Spoiler isteyene verilir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşkence... Çocuk filmiydi, 15 yaşına kadar olan izleyici grubu beğenmiştir.

Hikaye delik deşik, karakterlerin karakteri yüzeysel ve saçma sapan (yok yere ve kâbus üzeri kin tutan batman nedir). Elle tutulur hiçbir yanı yok, 250 milyon dolarlık prodüksiyon yahu..

Yaşasın Marvel ve olgun filmleri (fantastik 4lü dışında).

Christian Bale ve Christopher Nolan Batman'ını tek geçerim ama...

Tek artısı THY ve görülmemiş, yeni çağ açan pazarlık kampanyası. Helal olsun!

Son düzenleme:
Filmi henüz izleme şansım olmadı,yarın izleyeceğim.Fakat birkaç komik yorum üzerine yazma ihtiyacı hissettim buraya.Bu filme çocuk filmi diyip marvel filmlerini övmek?Biraz da gülelim.Bale ve Nolan denmiş.Kendi içerisinde ne kadar iyi filmler olsa da ne filmlerin Dc evreniyle ne de Bale'in Batmanle uzaktan yakından alakası yok.İyi bir çizgi roman takipçisi olarak komik buluyorum bu yorumları.Batmanin iriliğinden şikayet edenler de Dark Knight Returns'ü izleyebilir.Batman ve suiti direkt oradan alıntı.Dövüş sahnelerinden birşey beklemeyin denilmiş,final trailerın başındaki sahneyi baz alarak konuşacaksam efsane idi o sahne,Arkham serisindeki gibiydi ,umarım devamlılığı vardır.Zack Snyder'e güvenim tam,çizgi romanlardan yürüyor,metin yazarları ve çizerlerle beraber iş yapıyor ve Watchmeni yapmış bu adam.Umuyorum beklentim boşa çıkmaz yarın.

Adam izlemeden savunmaya geçmiş pohahahahahahah.Trailerdan ibaret o sahne.Git izle sonra konuş

1'e 1 cosplay

,J1XHV5hHSUGGJQmwoZE-Nw.jpg

Ortada Dark Knight gibi bir gerçek varken bu film büyük hayal kırıklığı. Senaryo kopuk, dövüş sahneleri tırt. Hoş zaten işin için XX vs XX girince o havayı baştan kaybetmişti. Marvel'a kaydırmışlar işi.

6/10

Dünya yer yerinden oynar DC'den iyi film çıksa. 6 Mayıs gelsin de gözünüz film görsün.

Son düzenleme:
bir arkadaş gitmiş kesin git demişti şimdi yorumları gördüm ne oluyor dedim :D bale başrolü bıraktığından beri en favorim karakterim batman'a karşı soğumuştum birde superman ws saçmalıklarıyla iyice soğumuştum gitmeyi düşünmüyordum siz ne diyorsunuz şimdi ?

Geri
Üst Alt