Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Cevap: Superman/Batman (2015)

sacma olmus //

Ynt: Superman/Batman (2015)

Kusura bakmayın ama bu Filimden bir b.k olmaz....insan ilk önce yeni bir Batman filimi çıkarır ve hikayeyi bağlar(Marvelin yaptığı gibi)....birde kim Batmani oynıyacak? Cristian Bale bıraktı ondan daha iyisini bulmaları çok zor....İnternet'e dolaşan bazı duyumlara göre Marvel ve Fox Wolverinin birdahaki Avengers Filminde oynaması için konuşuyorlarmış...eğer öyle olursa Batmanin ve Süpermenin sülalesi gelse vız gelir :D

Her hangi bir karakteri canladıran bir kişi o film veya diziden ayrıldığında kesinlikle tadı kaçıyor ve insanın izleme isteği kalmıyor.

"Batman Başlıyor" filmi ile başlayan cristopher nolan ürünü seri,Batman'e ayrı bir tad getirmişti ve ilk film'i izldeğimde işte Batman filmi bu olmalı demiştim.Arkasından gelecek filmlerinde ilk'i kadar güzel olacağı o zamandan belli idi.Benim düşünceme göre Batman ile Cristian Bale bir birine tam uyuşmuş karakterlerdi.Daha evvelki Batman serileri bi kadar ilgimi çekmemişti.

Cristian Bale'nin ayrılması gerçekten kötü olmuş,niye bırakıyor onuda anlamıyorum.Aldığı parayımı yetersiz buluyor acaba.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

17 temmuz 2015'de vizyona girecek filmde Batman'i Ben Affleck canlandıracakmış. Tövbe est.

warner bale icin 50 milyon dollar teklif etti ama batman oynamak istemiyormus artik

ben affleckte kotu secim bence matt damonda robin olacakmis :dejection:

iki kahramanı kıyaslayacaksanız güclerini degil zaaflarını kıyaslayın ancak o zaman kimin daha avantajlı oldugunu kavrayabilirsiniz :)

Affleck mi? Iyyy hic cekilmez o film simdi. Sinemaya gitmeyi düsünüyordum artik Internetle yetinecegiz :D

Batman i Kejman oynasin

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biri insan digeri cok farkli birsey, batmanin hic sansi olamazki süperman bi cakar isi bitti. Dövüs sahneleri nasil düsünüyorlar acaba, hic mantikli gelmedi bana.

Batman kriptonit zincirle bogup olduruyor suparmani tskrlr

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

warner bale icin 50 milyon dollar teklif etti ama batman oynamak istemiyormus artik

ben affleckte kotu secim bence matt damonda robin olacakmis :dejection:

batmanın yazarı yani batmanı cizen yaratan adam batman karakterinin gay oldugunu acıklamıstı.ben afleck ile matt damnon iyi gider artık :S

batman kribtonayd kostum yabtigi vakit supermanin sansi yokki {jazakallah}

Bale = Batman

Benim icin bu böyle. Ben Batman'i bu adamla sevdim.

la batman kim superman'ın yanında. la olm biraz mantıklı film çevirin. la olm bi gidin. la live is life la la la la.

Geri
Üst Alt