Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Bu filimlerin arasindan hic birini seyretmedim. Arnoldsuz Terminator benim gözümde yoktur, terbiyesizliktir. Dedigim gibi, benim onun üzerine olusmus algimi düzeltemez hic bir zaman Bale. O gidip, ayna önünde oynasin, terbiyesiz sapik...

Senin Schwarzeneggerde Cirilciplak kici acik bir sekilde dolaniyor. :D
Adam Film icabi piskopati oynuyor ve rolünü ne denli iyi yaptiysa halen nefret ediyorsun adamdan. :D

Senin Schwarzeneggerde Cirilciplak kici acik bir sekilde dolaniyor. :D
Adam Film icabi piskopati oynuyor ve rolünü ne denli iyi yaptiysa halen nefret ediyorsun adamdan. :D

Ben zaten kötü oynadi demiyorum, ve, evet, tiksiniyorum heriften. Arnold adamin dibidir, delikanlidir.

the avangers ve batman vs superman

en cok bekledigim iki film

dakka basi comic book filmi cikarmaga basladilar.
guzel olma oranlari %5 falan olmasina ragmen
watchmen, kick ass, en son x men filmi, hadi cok sevmememe ragmen dark knight, punisher war zone, biraz sin city o kadar

guzel filmler yapmalari dilegiynan

dakka basi comic book filmi cikarmaga basladilar.
guzel olma oranlari %5 falan olmasina ragmen
watchmen, kick ass, en son x men filmi, hadi cok sevmememe ragmen dark knight, punisher war zone, biraz sin city o kadar

guzel filmler yapmalari dilegiynan

Hak verdim. lakin çoğu marvel filmleri olmasından ve karakterlerini de iğrenç bulmamdan mütevellit ben de bi tad alamamıştım pek. Ama Dc çok az film yaptı daha. Müthiş karakterlerin olduğu müthiş filmler yolda inş

Batman Süpermane güvenmiyor dünya icin büyük risk olarak Görüyor Batman.

Birde beyler şunu unuttunuz galiba....bu yeni bir Batman Filmi değil....Man of Steel'in ikinci bölümü.....Film Süpermen ağırlıklı olacak.....

Esas film bu. Diğerleri imitasyon.

8f42dff7b802d6910591733b384e42d9.jpg

GT-I9300 Tapatalk

Batman başta superman kardeşimizi yanlış anlar ona karşı savaşır en sonda da ortak düşmanı yenerler. bu düşman lex olursa süper olur belki filmin bi bölümünde lex&batman team bile olabilir olursa 2 kat süper olur..

Tadında bırakmaları daha iyi olurmuş.

luthor çok genç olmamış mı yahu..

nolansız bale sız bat-man garip geliyor

Geri
Üst Alt