Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Joker bizzat Batmanin düşmanı. Solo filmlerinde illa ki olacak. Ayrıca 2016daki Suicide Squad filminde de karşı karşıya gelecekler
Hayır onu demiyorum. Senin gibi fragmandan ve okuduklarımdan bende Dark Knight Returns işleniyor gibi düşünüyorum. Böyle olursa Dark Knight Returns de Joker Batman için çok kritik önem içeriyor.

Hayır onu demiyorum. Senin gibi fragmandan ve okuduklarımdan bende Dark Knight Returns işleniyor gibi düşünüyorum. Böyle olursa Dark Knight Returns de Joker Batman için çok kritik önem içeriyor.
Ha anladım. Ya hikaye TDKR çizgi romanından değil. Batman zırhı ve emeklilik olayı TDKR dan. Superman olayı Injusticeden. Hikayesi de biraz karma olacak

Filmde hangisi iyi, hangisi kötü olacak reis? Bu arada benim safım bellidir. Batman kardeşim alacaktır Allah'ın izniyle.

ikisi de iyi taraftalar aslinda
batmanin supermani insanlik adina bir tehdit olarak görmesi sonucu bu olaylar yasanacaktir
lex luthor da kriptonitin yardimiyla supermani iyice gazlayacaktir
superman alacak insallah bu kapismayi ailecek bekliyoruz

ikisi de iyi taraftalar aslinda
batmanin supermani insanlik adina bir tehdit olarak görmesi sonucu bu olaylar yasanacaktir
lex luthor da kriptonitin yardimiyla supermani iyice gazlayacaktir
superman alacak insallah bu kapismayi ailecek bekliyoruz

normal sartlarda superman batmani gebertir muht.

Batman kendisini bilerek yakalatmistir, vardır elbet bir plani. Ayik olun ;) Tıpkı the dark knighttaki joker gibin, skyfalldaki sarışın homo gibin.

Joker ikisini de öper normalde.

Batman Supermanı alt etmek için kriptoniti kullanacak.Superman çok daha güçlü olabilir ama batman da çok zeki.

tumblr_nyro59pawv1ry8rcwo8_540.gif

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

simdi ne desem bilmiyorum ama fragman bende ufak bir hayal kirikligi yaratti
cok fazla sey göstermisler hem
filmin ana konusunu hemen hemen cözüyorsun ve bana basit bir hikaye gibi geldi
batman vs superman kapisirken doomsday cikiyor ve hikaye batman and superman vs doomsday lex luthor oluyor
sonunda da kazanirlar mutlu mesut biter her sey ayni marvel filmleri gibi
yani o bekledigimiz büyük kapismayi izleyemeyecegiz sanki
zack snydarin en büyük eksisi senaryo oldugunu biliyoruz bu film de malesef bu yüzden pic edilecek bence

simdi ne desem bilmiyorum ama fragman bende ufak bir hayal kirikligi yaratti
cok fazla sey göstermisler hem
filmin ana konusunu hemen hemen cözüyorsun ve bana basit bir hikaye gibi geldi
batman vs superman kapisirken doomsday cikiyor ve hikaye batman and superman vs doomsday lex luthor oluyor
sonunda da kazanirlar mutlu mesut biter her sey ayni marvel filmleri gibi
yani o bekledigimiz büyük kapismayi izleyemeyecegiz sanki
zack snydarin en büyük eksisi senaryo oldugunu biliyoruz bu film de malesef bu yüzden pic edilecek bence

Evet işte batman filmindeki çaresizlik ve sürpriz teması pek yok gibi
görünüyor

t★p★t★p★

Evet işte batman filmindeki çaresizlik ve sürpriz teması pek yok gibi
görünüyor

t★p★t★p★
Gotham dizisi çok güzel izleyin bırakın bunları filmler bayık.. asıl bir kahraman istiyosanız jokerli batman izleyelim Health Ledgerdan sonra beni etkileyen film gelmedi

Batman Supermanı alt etmek için kriptoniti kullanacak.Superman çok daha güçlü olabilir ama batman da çok zeki.

wher did u get that shit m8

superman'in beyni bilgiyi siradan bir insana kiyasla 10³ kat daha hizli proses edior, yani super bilgisayarlardan bile kat be kat daha zeki. ek olarak galaktik duzeyde bilginligi var. batman sadece tecrubeli bir stratejist, kiyaslanamaz dahi.

Geri
Üst Alt