Yiğit Muriç
Parçalı Üye
- 2 Aralık 2008
- 3.924
- 409
- 1.823
şaka maka herkes 21 yaşındaki adamdan 12 gol 17 asist falan bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arasi degil miydi o yav. Neyse bakalim rusyadan gel et , surecte bir suru onlarin demiryollari devlet bilmemnesi surecleri bence kolay 2 -3 gun gecirmemistir.kadroda olur kesin
önceki sezon morata da gelip oynamıştı böyle takımdan sonra gitmişti hatta
Kerem A. Double double yapabildigi ligde kaliten varsa yaparsin bence . Benim beklentim 15 g+aşaka maka herkes 21 yaşındaki adamdan 12 gol 17 asist falan bekliyor
arda çok daha teknik batrakovdan ama batrakovun oyun zekası arda gülerden çok daha iyi. Real madride gitse arda dan daha iyi performans gösterir arkasında tchuameni ve camavinga var, ama bizde arda güler daha iyi oynar gibi osimhen ile anlaşırsaRusya da bu çocuğa Türklerin arda güler e baktığı gibi bakıyorlar... bu nedir ne değildir oynadıkça göreceğiz artık...
21 yaşındaki Messişaka maka herkes 21 yaşındaki adamdan 12 gol 17 asist falan bekliyor
Ben bir videoda izledim iyi orta kesiyor...DURAN TOPLARI IYI KULLANIYOR MU BU REIS BILEN VAR MI
inanmak başarmanın yarısıdırşaka maka herkes 21 yaşındaki adamdan 12 gol 17 asist falan bekliyor