Üye Görüşü Batrakov Yeni Mertens Olur mu?

Batrakov Yeni Mertens Olur Mu?

• Olur

Oy: 9 22,5%
  • Olmaz

Oy: 13 32,5%
  • Nerden bilelim?

Oy: 18 45,0%

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Bu anket kapanacak: .
Olamaz i think

Olamaz bir morutan olacak gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aranızda Rusya ligi takip eden yoktur. Ama Rusya’da bir oyuncuya 30 milyon vermek çılgınlık. Bunların derdi ne bilmiyorum ama fena işler dönüyor. Aras’a 12 vermeyip, böyle kumar oynanır mı

Futbolla haşır neşir Rus bir abi röportajında Mertens'ten ziyade Sneijder'a benzer diyor.

İkisinden birinin yarısı kadar olsa zaten... Bakalım izleyip görmek lazım.

Adama Psg kanca atmış zaten zamanında. Malum savaş olduğu için belki Mertens olabileceksede öyle bir imkanı hiç olmamış. Unutmayın Osimhen Mertenste öyle 18 lerinde mükemmel değillermiş. Yetiştirici bir klüpte olsa belki çok başka olurdu ama bu yaşta bu sorumlulukla bizim gibi yetiştirmesini bilmeyen bir ekiple işi zor

Mertensi neredeyse bütün kariyeri boyunca izledim. Mertens acayip bir topçuydu. Zamanında ne teklifleri reddetti. Sırf napolide mutluyum diye. Psv yılları muhteşemdi. Bize gelmeden juve istiyordu. Umarım yeni mertens olur.

Osimhen'den ne kadar yeni İcardi olursa o kadar

Biz psv ve ya napoli olabilir miyiz orası soru işareti yoksa çocuğunn kumaşı belli yetiştirirsen olur

Umarım olmaz. Mertens tecrübesiyle bağlantı oyunu ve presi çok iyi yapıyordu, plase şutları da bize geldiğinde biraz körelmiş olsa da yine da baya atıyordu. Batrakov umarım onu şutörlük konusunda geçecek.

Unutmadan bu Mertens güzellemeleri de inanılmaz komik geliyor. Mertens bizdeyken her oynadığı maçta küfür kıyamet sövülüyordu.

Batrakov eski eski mertens olurmu diye bir soru sorayim bende

Ben sövmedim mertense 38 yaşındaydı. Yaşı gereği yaptıkları sınırlıydı. Keşke yardımcı antrenör olarak kalsaydı. 16 17 yıl üst düzey futbol oynadı. Keşke kenarda olsa.

mertens'i abartan gs taraftarı
kendini yere topçuya topçu demem top derim

Efendiler, Batrakov dan sonra Mertens de kimdi diyeceksiniz

Geri
Üst Alt