Üye Görüşü Batrakov Yeni Mertens Olur mu?

Batrakov Yeni Mertens Olur Mu?

• Olur

Oy: 14 21,9%
  • Olmaz

Oy: 20 31,3%
  • Nerden bilelim?

Oy: 30 46,9%

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Bu anket kapanacak: .
Mertens olur mu bilmem ama umarım bir gün gittiğinde yerine almak istediğimiz kişi için de "Yeni Batrakovumuz olur mu?" sorusunu sordurtacak kadar iz bırakır.

Yahu daha durun bari bi 5 6 mac yapsaydi

yaw mertensin adını şöyle bebelerle yan yana koymayın
yeni mertens olacak olsa 2 sezondur full oynayan çocuk bize mi düşer ambargo felan hikaye afganistanlı olsa bile alırlardı

belhandanın bi tık iyisi olsa yeter

Yeni Olimpiu Morutsan diyelim daha çok pahalısından.

Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu.
Batrakov Batrakov olsun.

Valla herkes gibi ben de yalnizca videolardan gordum. Rus ligi izleyecek halimiz yok. Ambargo nedeniyle avrupa kupalarina da katilamiyorlar, tamamen surpriz yani herkese. Elimizdeki tek referans videolar ve psgnin transfer etmek istemesi. Bu verilere bakinca iyi topcu umuduna kapiliyorum. Cok guzel sutlari ve paslari var. Umarim uzun yillar katki verir ve efsane oyuncumuz olur. Biraz arda güler real madrid hissiyatina kapildim. Turkiye liginin parlayan yildizini aldilar biz de sanki ruslarin ardasini aldik gibi. Taraftarla vedalasmasi vs oyle hissettirdi

Oğlum kafadan olmaz diyorsunuz yayıyorsunuz negatif enerjiyi... sonra şuradan alıntı yapmayalım diye dua ediyorsunuz kötü çıksın diye...

İnşallah iyi çıkar. Bir mertens olur...

Batrakov olur. İlerleyen yıllarda adından söz ettireceğine inanıyorum. Tek şanssızlığı Okan Burak'a denk gelmesi ama üstesinden gelecektir.

GSC klasik gömdüğüne göre bakalım hayırlısı.

Her gelen topçuya sürekli yeni "X" muhabbeti gereksiz ve yorucu. Zira forumun %99.9unun Batrakov'un nasıl bir oyun tarzı olduğuna dair bir fikri yok. Bilinen bir adam olsa hadi neyse. İzleyip görelim, belki 8'e evirmeye çalışacağız yeni Prime Selçuk olur mu kıvamına gelecek.

Geri
Üst Alt