GSC Anket Batshuayi Alınsın mı?

Batshuayi Alınsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    213
  • Anket kapatılmış .
Fener neden istemiyor bu adamı? Bilen var mı?
Sonra sallıyorsun bilmeden deyince bozulup hakaret falan ediyorsun.

Başkanlarının daha 15 gün falan önce kalmasını istiyoruz, hoca da istiyor diye açıklaması var. Nerden çıkardın istemediklerini!

alkolik yalı,kendisinden daha büyük ve baskın bir ego geldigi icin kafasına göre karar veremıyor bu sene

dzekoyu göndermeyi istediler hatta baskı bile yaptılar ama dede kalacam deyince planları bozuldu

Demirkol canlı yayında henüz bu transferi teyit edemediğini söyledi.

Geçen sene Fener’in bizden artılarından biri Batshuayi’ydi, onun verdiği katkıyı kulübeden alamadık. Batsh yerine vasat bir oyuncu olsa Fener en az 10 puan gerideydi. Ayrıca pres yapan, bizim oyuna uygun bir uyuncu. Ve bonservissiz yada 3M bonservisli diyelim. Tabiki evet alınmalı..

Sonra sallıyorsun bilmeden deyince bozulup hakaret falan ediyorsun.

Başkanlarının daha 15 gün falan önce kalmasını istiyoruz, hoca da istiyor diye açıklaması var. Nerden çıkardın istemediklerini!
Salladığım yok. İsteseler önceden sözleşme yapar boşa çıkmasını önlerlerdi. Biz beğendiğimiz bir oyuncuyu böyle kıaybedermiyiz? Kaybetsek yer yerinden oynar.

Bats'ın şarkısı var mı ? Şarkısı olmayan forvet bizde tutmuyor gelirse hemen bulmak lazım.

Fener neden istemiyor bu adamı? Bilen var mı?
ben kontrat süresi yüzünden tutamadıklarını düşünüyorum

biz söylenene göre 3 yıl vermişiz . fener 1+1 ya da max 2 ile gitmiştir.

istememekten ziyade para kusacağız demeçleri üzerine minik ekonomi tavrı sergilemişler....çok fazla iş yaptı bu adam fener için bu sezon.

çoğu avrupa konferanstaydı ama bizi mesesala batshuai sayesinde yendiler ve gözlerine perde indi

Salladığım yok. İsteseler önceden sözleşme yapar boşa çıkmasını önlerlerdi. Biz beğendiğimiz bir oyuncuyu böyle kıaybedermiyiz? Kaybetsek yer yerinden oynar.
Hoca değiştireceklerdi yerde kimseyle sözleşme uzatamazlar. Ayrıca oyuncunun istediği rakamlar da iki belki üçüncü santrafor için yüksekti.

Her kulübün kendi stratejisi vardır ve riskler barındırır. İstemiyor iddiası senin uydurman.

Çok basit, Dzeko'dan çıkamadılar maaşı 4 milyon üstü diye biliyorum. Bats için de indirim istediler çıkma fikri yoktu kafalardında hatta indirimi kabul edeceğinden emindiler. Bats diretmiş belli ki imzalamadılar. Olay bu kadar

Çok basit, Dzeko'dan çıkamadılar maaşı 4 milyon üstü diye biliyorum. Bats için de indirim istediler çıkma fikri yoktu kafalardında hatta indirimi kabul edeceğinden emindiler. Bats diretmiş belli ki imzalamadılar. Olay bu kadar

Katılıyorum cekuyu gönderemeyince, yeni bir santrafor alacaklarını da varsayarak 12 kontenjanın üçünü harcamak istememişlerdir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belki de Bats bizimle temasa geçtikten sonra direnmeye başladı. En mantıklı görünen bu.

Geri
Üst Alt