GSC Anket Batshuayi Alınsın mı?

Batshuayi Alınsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    213
  • Anket kapatılmış .
Müthiş transfer

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Batsuayi’nin alındığını duyan İcardi kampa vaktinde katılır mı?
İcardi'nin dunya umrunda degil.
Kafasina eserse katilir iki ter atar kafasina esmezse bir bahane bulur katilmaz cogu fanatigi de gık demedigi gibi elestirdigin anda kus olmakla suclarlar.
Forumda bunu dile getirenin taraftarligi sorgulandı mesela.

Uygundur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafasina eserse katilir iki ter atar kafasina esmezse bir bahane bulur katilmaz cogu fanatigi de gık demedigi gibi elestirdigin anda kus olmakla suclarlar.
Adam seni iki senedir bizi şampiyon yapıyor. Sizin gibi taraftarları anca Eren Derdiyoklar falan keser

Maliyeti ederini zorlasa da iyi transfer diye düşünüyorum. Anket açıldığında 7-8 imza, 3 maaş, 3 yıllık sözleşme konuşulduğu için hayır demiştim; öyle olsa yine hayır derim. Her ürün ve hizmetin bir ederi vardır sonuçta.

İş yine geliyor, takım dizilişine dayanıyor. 4-3-3 oynasak, birçok maçta sol kanat-forvet olarak İcardi ile birlikte sahada olur, çok da katkı verir bu adam. Ki eldeki kanat oyuncularının tamamı kanat-forvet özellikli adamlar zaten. 4-2-3-1 diziliminde, bek kovalıyor diye t. malzemesi edilmeye çalışılan Rashica gibi adamlar makbuldür.

Yol yakınken, Mertens ile rotasyon için 10 yerine 8-8.5 özellikli biri alınsa, kadro planlaması çok daha rahat olacak aslında; rotasyonda Demirbay için de en uygun roldür mesela. Dünya futbolunda orijinal 10 numara kalmadı gibi bir şey. Bizde Mertens de 10 değil SS rolünde oynuyor. Takım defansına bu sezonki Mertens kadar katkı verecek SS bulmak da kolay bir iş değil. Sacha artık yok, Köhn' ün savunma yönü çok sağlam değil. Sadece Demirbay' dan daha tempolu bir adamın transfer edilmesiyle, denk ya da daha güçlü takımlara karşı savunma zaafiyetinin bertaraf edilebileceği düşüncesini hiç gerçekçi bulmuyorum. Hatta ligin en zayıf takımlarına karşı on maç filan üstelik skor alınmışken geçişlerde zorlanmadı mı bu takım?

Hocanın ezberinden vazgeçeceğine ihtimal verdiğimden değil; sesli düşünüyorum sadece...

Icardi düşmanlıgına son verelim rtaş.

Vinícius mu kalsın yani? Ya bonservise 10+ milyon basıp genç birini alican yada Bats gibi bu ligi bilen, istikrarlı birine o paraları vereceksin

Korkuyorum simdi cevap vermeye renkdas, her an anti-GS ya da kripto X takimli ya da kus diye yazarsin diye.

Haklisin, kesinlikle. Yedeklerimizin her biri 3m+ olmali.

Vinícius mu kalsın yani? Ya bonservise 10+ milyon basıp genç birini alican yada Bats gibi bu ligi bilen, istikrarlı birine o paraları vereceksin

Genc bi oyuncuya 8-10 milyon bonservis veririm maaşı da 500bin-1mio arası olur, en azından geri getirisi var, en kötü bakambu gibi veteran birini cekerim kulübeye, imza parasıyla birlikte seneligi 4 milyon maliyeti olan adam ilk 11 icin tartısmasiz biri olmalı, benim fikrim bu yönde

Geri
Üst Alt