GSC Anket Batshuayi Alınsın mı?

Batshuayi Alınsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    213
  • Anket kapatılmış .
alinmasin. once eksikler bi tamamlansin. fazlalardan bi kurtulalim. en sona bu kalsin.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alinmasin. once eksikler bi tamamlansin. fazlalardan bi kurtulalim. en sona bu kalsin.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu onermeyi de dile getirdik ancak nacizane aldigimiz cevap onemi var mi hangi siradan basladigimiz oldu. O nedenle forumda kabul gormedi :)

Herkes cok emin iyi bir ortasaha alinacagina ve saglam bir bek gelecegine. Daha klubeye deginmedik bile.

Sorun su, paralar harcaniyor sonra limit diye agliyor yoneticiler. Gecen sezon ki transferlerin yetersizliginin sebebi de buydu. Olmayacak isimlerle "fazladan" mesai harcanmasi. Tamam anliyoruz, bir caba var ama sonucta olmadi, olmayinca da elestirilirsin ki bu cok normal. Bat, bizim icin oncelik gerektiren bir pozisyonda degil, evet olsa iyi olur seviyesinde ancak bu maliyetlerle asiri anlamsiz oluyor bildigin pahali bir transfer. Bu araya pekala orta seviye bir isim ya da scout transferi yapabilirsin. Kaldi ki bilinen iki net eksik, sagbek ve ortasaha iken.. neyse.

Genc bi oyuncuya 8-10 milyon bonservis veririm maaşı da 500bin-1mio arası olur, en azından geri getirisi var, en kötü bakambu gibi veteran birini cekerim kulübeye, imza parasıyla birlikte seneligi 4 milyon maliyeti olan adam ilk 11 icin tartısmasiz biri olmalı, benim fikrim bu yönde
tamam aynı fikirde olabilirim, iyi bir scout ekibimiz olsa, bide şu genç olaynı bir türlü cözemedim. 20 sene önce olsa tamam anlarım ama artık eğer bir futbolcu kendisine iyi bakarsa rahat bir şekilde 40ı görür

tamam aynı fikirde olabilirim, iyi bir scout ekibimiz olsa, bide şu genç olaynı bir türlü cözemedim. 20 sene önce olsa tamam anlarım ama artık eğer bir futbolcu kendisine iyi bakarsa rahat bir şekilde 40ı görür

Genc olayı şu şekil, ideal senaryo 2-3 sene oynatıp, parlatıp daha fazla paraya satmak veya tutmassa en kötü aldıgın fiyata satmak, kariyerinin son sözleşmesini bizde imzalayan istemiyorum ben, mertens gibi 1-2 istisnalar haric

Doğru söylüyorsun. Mertens gibi örneklerde var. Ama genelde gençlerden geri dönüşüm alınabildiği için yatırım yapmak avantajlı olabiliyor. Takıma dinamizm katıyorlar. Deneyimli oyuncularda olsun, ama dikkatli davranmak gerekiyor. Her yere 5-6 milyon alan adam koyarsan şampiyonlar ligi geliri bile kurtarmaz.

İcardi gibi aşırı baskın birini yedeklemek için sıradan bir yabancı genç oyuncuya güvenemezsin; Erencan yahut Bertuğ' a güvenemediğin gibi. ''Wonderkid'' statüsünde biri de olmaz; hem o çocuk gelmek istemez, hem de yedek kulübesinde gelişim gösteremeyeceği için doğru yatırım olmaz. Mecburen ne vereceği bilinen birine yöneleceksin. Ben Buksa' yı isterdim; hem pivot özellikli, hem de ayağına hakim bir oyuncu; 3-5 milyon bonservis, 1-2 milyon maaşla gayet iyi iş olurdu. Batshuayi de farklı profilde olmasına ve ederinin üst limiti zorlanmasına rağmen iyi bir seçenek olmuştur. Kadroda sağlam bir yerli tecrübeli santrfor olsaydı iş değişir, genç bir yabancı forvet denenebilirdi tabii...

Doğru söylüyorsun. Mertens gibi örneklerde var. Ama genelde gençlerden geri dönüşüm alınabildiği için yatırım yapmak avantajlı olabiliyor. Takıma dinamizm katıyorlar. Deneyimli oyuncularda olsun, ama dikkatli davranmak gerekiyor. Her yere 5-6 milyon alan adam koyarsan şampiyonlar ligi geliri bile kurtarmaz.
Yinede yaştan önce karakterine bakarım. Icardi gibi sahaya takımı için sakat çıkabilen oyuncular istiyorum. Kendisi için oynayanlar anca çok iyi bir ortam yaratabilirsen tutar. Örnek: Ryan Kent. Yetenekli ama karakteri bk gibi

İcardi gibi aşırı baskın birini yedeklemek için sıradan bir yabancı genç oyuncuya güvenemezsin; Erencan yahut Bertuğ' a güvenemediğin gibi. ''Wonderkid'' statüsünde biri de olmaz; hem o çocuk gelmek istemez, hem de yedek kulübesinde gelişim gösteremeyeceği için doğru yatırım olmaz. Mecburen ne vereceği bilinen birine yöneleceksin. Ben Buksa' yı isterdim; hem pivot özellikli, hem de ayağına hakim bir oyuncu; 3-5 milyon bonservis, 1-2 milyon maaşla gayet iyi iş olurdu. Batshuayi de farklı profilde olmasına ve ederinin üst limiti zorlanmasına rağmen iyi bir seçenek olmuştur. Kadroda sağlam bir yerli tecrübeli santrfor olsaydı iş değişir, genç bir yabancı forvet denenebilirdi tabii...
Kesinlikle katılıyorum.

Bu konuyla ilgili gözardı edilen bir nokta var : as forvetin yıldız bir oyuncu ve yedek bekleyemezsin.

Zaruri durumlar dışında ikardi her zaman ilk 11

Bu durumda bunu bilerek dönemin "Bruma'sı" gibi bir wonder kid getirmek hayli zor hatta imkansız.

Ya bir nevi zar atıp bir genç oyuncu getirip "deneyeceksin", ya da oynadığı ligde kendini kanıtlamış ve yedek beklemeyi dert etmeyecek bir oyuncu getireceksin.

Bu durumda maliyetinden bağımsız bats transferi gayet mantıklı. Zira sonra Vinicius gibi profillerle aksi durumda sezonu tamamlayamazsın.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yinede yaştan önce karakterine bakarım. Icardi gibi sahaya takımı için sakat çıkabilen oyuncular istiyorum. Kendisi için oynayanlar anca çok iyi bir ortam yaratabilirsen tutar. Örnek: Ryan Kent. Yetenekli ama karakteri bk gibi
Bizde iyi bir gelişim ortamı var aslında. Barış, Boey, Nelsson ve 30 yaşındaki A.Kerim iyi gelişim gösterdiler.

Karakter, yaş ortalaması, maaş bütçesi, vs. gibi etkenleri dengeli şekilde ayarlamak gerekiyor.

Geçen sezon transferde patladık. Bunlardan ders çıkarılır umarım, ama zannetmiyorum. Hep böyle günübirlik, iki ileri bir geri gideriz.

Geri
Üst Alt