GSC Haber Batshuayi Resmen Frankfurt'ta

adam hizmet etti işine baktı zararsız elden çıktı.. boş yapılmasın.. 4 milyon maaşı olan adam.. eğer bir kısmını biz karşılamadıysak..

iyi para ha

taraftar da herkese saygisizca davranmaktan vazgecmeli

Karakterli adammış…Bizden aldığı yıllık ücretten daha fazla alacağını düşünmüyorum.
Muazzam bir satış.
Yolu açık olsun

Alacaklarını ödeyecek miyiz?
Öyleyse kafa kafaya geliyor gibi

Karakterli adammış…Bizden aldığı yıllık ücretten daha fazla alacağını düşünmüyorum.
Muazzam bir satış.
Yolu açık olsun

Bizde bu sene aldigi net rakami orda brüt alarak alsa nerdeyse en fazla maas alan oyuncu olur orda.

Belki o aldigimiz para imza parasina gidebilir. Yoksa acayip para masada birakmis oluyor herif

Sövmeye gelmiştim ama zorluk çıkarmadığı için anca teşekkür ederim bu reyize

Türk futbolunu baştan sona tatmış oldu GS seviyesini görmek istemesini anlıyom. O seviyeye layık olmadığını kabul edip tüymesi de değerli

Bundesliga gibi zurnazen dolu bir ligde öttürecektir sabahlara kadar. Başarılar dilerim

Eğer ipi göğüslersek şampiyonluk kutlamalarına daveti hak etti

Frankfurt Bats‘in imza parasini ödemis oluyor bizim icin
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 Eur, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 Eur, 2026-2027 sezonu için 500.000 Eur tutarında imza ücreti ödenecek olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 Eur sezonluk ücret ödenecektir.
Bats'a sadece 1.5 imza ücreti ödemiş olduk.

Bakambu stili temiz bir ayrılık olmuş. 2-3 maçta katkı verdi hiç yoktan yolu açık olsun

Mustafa Mandev: “Michy Batshuayi yarın saat 15.35’te TK1593 sefer sayılı uçakla Frankfurt’a gidiyor.”

eurovision markus GIF by NRK P3

Maşallah gardaşım 🔥 Ben evet diyorum, siz @Gökhan Aytepe @Onur Bakır ? 👀😍

Geri
Üst Alt