Battlefield 6

@Can Erden @Aras Şimşek

Happy Pumped Up GIF by Universal Pictures Home Entertainment

Benim ilk ve son aşkım Battlefield 3 olacak ya, o oyunu çok özlüyorum
Katilmaktayim, 3 ilk ciktiginda o mavi yazilar, oyunun hissiyati bambaskaydi.

4 5 e de kotu demem- 1 i niyeyse hic oynamadim(almamistim daha dogrusu) 2042 preorder edip bin pisman oldum.

Preorder yok artik hic bir oyunda.asla gaza gelmemek lazim

Battlefield 3 prime donemiydi. Battlefield 4 çok iyiydi. Battlefield 1 de iyiydi, fakat o kadar az silah vardı ki keyfi çabuk bitti.

Battlefield 5 ve 2042 ise çok kötüydü. Warzone’daki skin olaylarından sonra gerçek bir savaş oyununa ihtiyaç duyuyorum.

Battlefield 3 prime donemiydi. Battlefield 4 çok iyiydi. Battlefield 1 de iyiydi, fakat o kadar az silah vardı ki keyfi çabuk bitti.

Battlefield 5 ve 2042 ise çok kötüydü. Warzone’daki skin olaylarından sonra gerçek bir savaş oyununa ihtiyaç duyuyorum.
Bf5 te Frontline modunu oynuyordum ben cok fazla. Sonra nedense kaldirdilar onu.

Bf2042 Yüzünden bf sevdam bitti. Bu kadar iğrenç bir oyun nasıl çıkardılar bilmiyorum. 4 efsane derecem var orda. 6 umarım 4 gibi olur

Ben 42'yi çok sevdim, hala oynuyorum keyifle. Sevmeyeni de çok tabii. Ha bana göre bir 3-4 ayarında değil ama güncel olması bakımından en keyifle oynadığım fps oyunu.

Cs2 normalde vuruş hissiyatı filan en iyi olan oyun ama lanet olası subtick yüzünden mermi gitmiyo. Hele karşıya 10-20ms ping de birileri geldi mi. Adama sıkıyosun resmen mermiler içinden geçiyo. Adam seni tek atışta avlıyo. İstanbul dışında zaten Türkiye'de oturanlar online oyunlarda çok sıkıntı yaşıyo İnternet yüzünden. BF de netcode biraz daha iyi durumda hiç yoktan. Çıksada oynasak BF6.
Counter-Strike cidden bıktırdı. Netcode hile vs.

gaz soundtrackte verelim.

Geri
Üst Alt