En az 3 kere yazdım bu çocuğu sonradan girdiği maçlarda bile kendini gösteriyor.. Ali Akman disinda ismail-batuhan-ataberki de takip etmek lazım bursa'nın bu jenerasyon çok parlak gibi

Trabzon tarafindan baya iyi oyuncu cikiyor

O konuda şöyle bir saçmalık var.

Bursadaki amatör takımların topçularını Gençlerbirliği topluyordu bir ara. Mesela Gökhan Gönül, Yolspor isminde herkesi alan bir kulüpten çıkmaydı Bursa'dan, Gençler almış işte 15 yaşında falan.

Bursalı topçular genelde amatörlerde takılıp başkaları tarafından keşfediliyor o yüzden.

O yüzden Bursa da Trabzon'un gerisinde değildir bu konularda aslında.

Batuhan Kör, Muhammet Demir'in yolundan gidiyor gibi olmuş, sonu daha iyi olur umarım.

Asıl mevkim santrfor

"Sezon başından bu yana sağ kanatta veya sol kanatta oynadım ama asıl mevkiim santrfor. Hocam hangi mevkide şans verirse orada oynamaya gayret ediyorum. En önemlisi sahada olmak. Zaten modern futbol artık birçok mevkide oynayabilen oyuncu talep ediyor"

Ali Akman'in kaprisleri ile uğraşacağımiza bu çocuğu Alalım daha iyi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

bir an evvel
KURTULSAK !!

Ali Akman’ı ne kaprisini gördün?

bir an evvel
KURTULSAK !!
Bedavayı alamayıp en az 10 milyon lira bonservis istenilen adamı nasıl alıyorsun?

Geçen haftada yazdım Bursaspor’un gençlerini almak lazım. Yabancı sınırlaması öncesi bu adamları kadroya katmak şart.

Geri
Üst Alt