Batuhan mı ? Sercan mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 0 bonservisli Batuhan mı, yoksa bize en az 10 milyon €'ya patlayacak olan Serc

Batuhan kendinden daha yetenekli futbolcularla aynı ortamda olursa durumun ciddiyetini anlar ve buna göre hareket eder. Oynadığı takımlar bi halt değilde o yüzden kaprisli davranıyor. Büyük ve ciddi bir takımda oynayınca daha farklı olacaktır. Bizim sistemde çokta gol atar bence. Sağdan Keita,Soldan Kewell,Ortadan Elano ve Arda çok iyi besler bu adamı. Son vuruşları harika,Hava toplarına hakim,Fizik ve hız da var. Daha nolsun? Dedim ya. Çin malı İbrahimoviç:)

Cevap: 0 bonservisli Batuhan mı, yoksa bize en az 10 milyon €'ya patlayacak olan Serc

Taktınız karakterine çocuğun yahu :) Sorun çıkarırsa yollarlar Rıza'nın yanına olur biter :asd:

Şaka bir yana 2000'lerin Metin Oktay'ı şuan Galatasaray'ın kaptanı. Kimse bunu es geçmesin, bu o kadar basit bir olay degil. Sonuçta bu adam salak falan değil ya, Hasan'ın, Servet'in, Ayhan'ın, Ümit'in tattığı gibi Batuhan da Galatasaraylılıktan tadacaktır.

Bildiğim kadarıyla Batuhan bedava değil, Beşiktaş'ın oyuncusu. Opsiyon kullanmışlar, 1 yıl daha kontratı var diye biliyorum.

Beşiktaş onu şu an satmaz, en fazla kiralar, ve doğal olarak Galatasaray'a kiralamazlar.

Batuhan daha bugün kulübe gidip, Denizli'yle görüşme talep etmiş. "Denizli seneye burada olacak mı?" cümlesinin onun ağzından çıkmadığını ve Beşiktaş'ta forma giymeyi çok istediğini söylemiş...Muhtemelen Beşiktaş'ta oynayacak bu sezon, olmadı küçüklerden birine kiralarlar yine.

Sercan'la Batuhan'ı karşılaştırmak pek doğru değil bence; farklı tipte santrforlar bunlar. Sercan Baros'a benziyor stil olarak, Batuhan Nonda'ya...

Yalnız Batuhan, Eskişehir'de ligimiz için inanılmaz kaliteli goller attı, onları gördükten sonra iyi oyuncu olabileceğini düşünmeye başladım.

Karakter olarak sorunları olduğu kesin; disko olayından bahsetmiyorum ama elemanın daha derin sorunları var gibi.

Yıllar önce Eurosport'ta bizim ümit milli takımın bir maçını izliyordum. Maç penaltılara gitti; sıra Batuhan'a geldi.

Bizimki geldi beyaz noktaya, sonra kaleciye hangi köşeye atacağını işaret etti...Gayet şımarık ve aşağılayan bir edayla. Sonra, doğal olarak kaçırdı penaltıyı. Hakem bile üzerine gitti Batuhan'ın, "Kendin ettin, kendin buldun!" gibilerinden azarladı...Spikerler Batuhan'a, bencil, kendini beğenmiş gibi sıfatlar yakıştırdılar...

Bence bu olay çok şey anlatıyor Batuhan hakkında...Galatasaray'a yakışacağını sanmıyorum. Bize gelirse değişeceği fikrine de katılmıyorum, Lincoln gibi bir örnek var önümüzde, daha tazecik.

Neyse, zaten şu an alamayız Batuhan'ı.

besiktas.com

resmi sitede 2011 yaziyor

konuyu tartismaya gerek bile yok

Sercan.

TFF resmi sitesi sozlesmeleri guncelemede oldukca yavas. Batuhan Besiktas ile coktan imzaladi. Bu konuya kilit gelebilrir bence ya da Batuhan icin Besiktas'in bizden ne kadar para isticegini konusmaya baslayabiliriz.

Sercanı biz alalım Batuhanı ESES alsın.

Batuhan sözleşmesini 2011'e kadar uzattı zaten.

Sercan değerinin çok üstünde görülen bir oyuncu.O yüzden alınmasını istemiyorum,kazık yeriz.

İkinci olarak Batu BJK'nin topçusu ve bize satmazlar.

O yüzden ikisini de almayalım.Sözlükteki gizli yönetici genç bir yabancı forvet diyor.Acaba kim? -_-

Sercan iyi adam ama aranılan adam mı bilmiyorum. Fakat Hakan Şükür tipi tek alternatif forvet Batuhan dır ama o da çok şımarık ve maç günü alemn yapacak kadar geniş. Egoist vs..

Eğer beleşe gelicekse ben yedekte Batuhan ı isterim.

Sercan ise cidden çok pahalı o kadar parayı etmez.

Batuhan tabiki ama Batuhan'ın Galatasaray'a gelmesi Sercan'a göre çok daha zor.

Batuhan adam olmaz yaa daha 18inde gece hayatı var kamptan kaçıyor vs.vs.

Sercan içinde 3 4 milyon eurodan fazla verilmez umarım.

1.Sercan'a 10M€ verdigimiz falan yok zaten.

2.Batuhan'ın karakter sorunları oldugunu dusunuyorum.

Sonuc olarak makul bir ucret ve takas formuluyle takima katilacak Sercan tercihimdir.Batuhan'ı zaten bonservisi ile Besiktas dan alma olasiligimiz yok bu sartlara gore.

Batuhan Sözlesmesi sürüyor..O biten kiralık sözleşmesi..

Batuhani zaten cok begenirim, degil 0 sercana verilecek olan 7 8 milyona gelmesine bile raziyim.

Batuhanla biz gule oynaya bu ligde sampiyon oluruz.

Gelelim konuya, Lincolnle Batuhanin karakter benzerligi varmi var. yetenek benzerligi varmi var.

Besiktasin 10 numaraya ihtiyaci varmi var bizim golcuye ihtiyacimiz varmi var.

Verelim Lincolnu alalim Batuhani kullanmasini bilene cok faydali olurlar ikiside.

ikiside rizikolu ikiside yeteneklimi yetenekli, iski sahibi kullanmasini bilsin.

Kim elindekini kulanabilirse hayirli ugurlu olsun

Sercan'ı tercih ederim,Batuhan'ı alıpta takımın iç huzurunu bozmamalıyız..

Sercan efendi çocuk,Batuhan şımarıklığıyla biliniyor..

He Sercan'a da 3 milyon €'dan fazla bonservis verilmesine kesinlikle karşıyım o ayrı yetenekli çocuk ama biz Galatasarayız ekonomik durumumuz önemli etrafa nakit para saçamayız Bursaspor açgözlülük yapmasın...

Tamamda onlarda haklı Topuz 9 Milyon ederse Sercan daha fazla eder diyolar hani haksız da değiller...

Ne Batuhanı arkadaşlar.Çocuk şimdiden ne oldum delisi oldu.Onu almak başa bela almaktır.Bedavada olsa uzak dursun boşver.Bize adam olacak çocuk lazım.

Batuhani zaten cok begenirim, degil 0 sercana verilecek olan 7 8 milyona gelmesine bile raziyim.

Batuhanla biz gule oynaya bu ligde sampiyon oluruz.

Gelelim konuya, Lincolnle Batuhanin karakter benzerligi varmi var. yetenek benzerligi varmi var.

Besiktasin 10 numaraya ihtiyaci varmi var bizim golcuye ihtiyacimiz varmi var.

Verelim Lincolnu alalim Batuhani kullanmasini bilene cok faydali olurlar ikiside.

ikiside rizikolu ikiside yeteneklimi yetenekli, iski sahibi kullanmasini bilsin.

Kim elindekini kulanabilirse hayirli ugurlu olsun

:tiphat::tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt