Batuhan mı ? Sercan mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 0 bonservisli Batuhan mı, yoksa bize en az 10 milyon €'ya patlayacak olan Serc

Batuhan'ı da, Sercan'ı da canlı izlemiş biri olarak Sercan diyorum..

Cevap: 0 bonservisli Batuhan mı, yoksa bize en az 10 milyon €'ya patlayacak olan Serc

Batuhan çok büyük ihtimalle Beşiktaş'ta kalacak... Kalmasa bile Sercan'ı tercih ederim ona göre. Ama şu an için ikisine de gerek yok bence...

Beşiktaş asla bize satmaz batuhan ı

bir anket olsa daha iyi sonuç çıkardı dusuncesındeyim . bence sercan 10m avro fazla ama.

Buraya yazım Batuhan eğer harbi ben bu işe baş koydum bundan sonra futboluma bakıcam desin. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi forveti olur o kadar diyorum.

Ne Batuhan'ı arkadaşlar ya, adam daha yeni Denizli ile görüştü kadroya alındı , 3 hafta sonra başlayacak çalışmalara.

surda transferin kapanmaina nekadar kaldi.

Besiktas ozamana kadar adam akilli bir 10 numara bulamazsa Lincolnü havada kapar

Besktas ta Lincoln icin ideal en azindan sampiyonlar ligindeler

karsiligindada Batuhani seve seve verirler

Sercan Yıldırım Batuhan'dan 2 gömlek üstün bir oyuncu olacaktır.

Elbette ki Sercan.

Batuhan disiplinsiz bir futbolcu tıpkı Lincoln gibi.Takım için huzuru bozabilecek potansiyel bi kişiliğe sahip.

Zaten ortada Batuhan ve Galatasaray arasında bir dedikodua dönmüyo.

Yönetim eğer Lincolnden ders alabilmişse bundan sonra yoğurdu üfleyerek yer.

Bana göre Batuhan iyi bir pskolojik destek ile çok yararlı olabilir.

Ben de Sercan için uçuk bedeller verilmesine karşıyım ama Batuhana ihtiyacımız olduğunu da kesinlikle düşünmüyorum.

kalite olarak sercan

disiplin olarak sercan

takim icin sercan

milli takim icin sercan

10 kere 100 kere 1000 kere sercan

Kalite olarak Batuhan

Teknik olarak Batuhan

Fizik olarak Batuhan

Hava hakimiyeti olarak Batuhan

Şut tekniği olarak Batuhan

Kısacası disiplin, mütevazilik ve iş ahlakı haricinde herşeyde Batuhan Sercandan üstündür.

Bunu istatistiklerindede görebilirsiniz. Kaldıki bu istatislikleri kendini hiç kasmadan disiplinsiz haliyle yapmaktadır ve bu haliyle dahi Sercan'dan skorerdir. Zaten diğer türlü çoktan Avrupa kulüpleri kadrolarına onu yazmışlardı.

Bu iki eksisi yüzünden Beşiktaş'a bile İllallah ettirmiştir.

Fatih Terim bile düzeltemedi adamı.

Bir futbolsever olarak beni ençok üzen adamlardan biridir.

Hakan Şükür'ü yakalayıp belkide geçebilecek tek adamdı ama Sergen kafasında oluşu bunu engelliyor.

Bu yazıdan Batuhan'ı istediğim sonucu çıkarıp cevap yazmayın, bu haliyle Batuhan'dan bize yarar gelmez. Fakat durum böyle diyede Sercan daha yeteneklidir deyip yanlışa düşmeyin.

Sercan da çok yetenekli bir futbolcu Batuhan da . Diğer tüm konularda Sercan ağır basar. Ayrıca Batuhan 0 bonservis değil. Benim oyum her zaman Sercan'a. Batuhan'ı da transfer etsek iyi olur.

yerli mali yurdun mali, herkes onu kullanmali

Lincolnmu daha disiplinsiz yoksa Batuhanmi, ilkonce buna karar vemek lazim

Tabi ki Sercan Yıldırım.Tek başına yetenek işe yaramıyor yeteneğin yanında yaşamına dikkat etmesi,antrenmanlara düzenli katılması yani işini ciddi yapması önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt