Batuhan mı ? Sercan mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 0 bonservisli Batuhan mı, yoksa bize en az 10 milyon €'ya patlayacak olan Serc

işin para kısmından bahsetmiyorum...

bi takım elindeki en büyük futbolcuyu satıyorsa kendi küçüklüğünü kabuyl etmiş demektir...

madem manchester dünyanın en büyüğü diyorsun o zaman niye satıyorsun...

:D kapiş :D

Barcelona, gerçek Ronaldo'yu satmıştı en iyi zamanında.

Cevap: 0 bonservisli Batuhan mı, yoksa bize en az 10 milyon €'ya patlayacak olan Serc

Sen beni simdi yalnizca fikrimi söylemeye ve üslubuma dikkat etmeye zorla bakim?

Klavye cesurluğu yapacağına önce bir yazdığıma bak sonrada kendi yazdığına. İlk olarak ben seninle aynı yaşta değilim. Hayat tecrübesi eksikliğin ortada, insanların fikirleri sana uymuyorsa bu sana onlara saygısızlık yapma hakkını vermez. Sende kendi fikrini söylersin ama karşındaki insana "sallama" tarzı bir olaya girmezsin. Sen hiç tanımadığın hakkında pek birşey bilmediğin ve hiç görmediğin birine "sallama" diyebilme cesaretini gösterebilyorsan ya çocuksundur yada internet ortamını güvenli buluyorsundur. Yok ben dahada uzatmak istiyorum yaş maşta önemli değil diyorsan buyur özelden devam edelim ortamı anguta çevirmeyelim...

Youtube açılmıyor:D Ayrıca canlı izledim videolara göre konuşmuyorum. Cem Sultanın eksigi yok

Neyse, adam çok klas goller attı Eskişehir'de. Elemanı sevmiyorum şahsen, bencil bir yapısı var. Ama kötü futbolcu değil, yapma lütfen.

Top kontrolü, fizik, bitiricilik üst seviye..Karakter yerlerde.

Yok artık daha neler..Manu Ronaldoyu sattı diye şimdi küçüldü mü??

Oturur gülerim ben buna.:D

Şimdi biz Arda'yı satsak büyüklügümüzden birsey mi kaybetmiş olacagız merak ettim de??

bak işte anlamıyorsun... arda bizden giderse niçin gider... avrupada daha büyük bir takımda oynamak için...

şimdi arda juventus a gitseydi niye giderdi__?

..cevap ?

Biz kücümsemiyoruz ama siz büyütüyorsunuz.

Frank begenmedi, yeterli görmedi almadi demekki.

Yeterli gördügü zaman zaten katar kadroya.

Ondan iyimi biliyorsunuz futbolu?

3-4 maçını izledim Cem Sultanın eksigi yok Cem Sultan sakatlıkların etkisinden kurtulamadı ondan hazırlık döneminde kendini gösteremedi. Cemi bukadar küçümsemeyin

Cem'i üst seviye futbol oynanan bir platformda izledin mi?

Eğer şu an bizim altyapımızda Batuhan seviyesinde bir oyuncu olsaydı, emin ol Rijkaard ondan yararlanırdı.

bak işte anlamıyorsun... arda bizden giderse niçin gider... avrupada daha büyük bir takımda oynamak için...

..cevap ?

Konuyu saptırma kulübün büyüklügünden bahsediyoruz, Ardanın hedeflerinden degil.

Yahu Alex Ferguson gerizekalı bir adam mı ki bu parayı kabul etmesin? Bu paraya adam daha ne Ronaldolar yaratır..Ki herkez hem fikir o parayı edecek dünyada bir futbolcu yokken adam kasasına koydu milyon dolarcıkları..

Manu büyük oldugu icin Ronaldoyu satma cesareti gösterebiliyor, büyüklügünden birşey mi eksildi şimdi? Bence hala ilk 3 te dünyada..Büyük kulüpler icin isimler sorun degil biri gider biri gelir, sen merak etme.;)

..cevap ?

Yahu, gerçek Ronaldo Barcelona'dan Inter'e gitti zamanında, ne oldu, küçüldü mü Barcelona?

Cevap: Batuhan mı ? Sercan mı ?

Cem Sultan'la 3 sene aynı paf takımda oynadım. Benden iyi tanıyamazsınız.

Kendisi tam bir GS'lidir ve çalışkandır ancak asla kendisi darılmasın bana, Hakan Şükür, Tanju Çolak gibi for efsanevi forvet olamayacaktır.

Ayrıca kendisi 2006 yılında Antep'in pafıyla maç yaparken hem bileğinden hem arka adalesinden sakatlanmıştır.

Ve kendisi hala 45 dk maç yapınca sakatlık geçirdiği yerlerde kasılma, ağrı sızı olduğunu söylemişti bana.

İnşallah, hayırlısı...

Aralarında pek kalite farkı göremiyorum.Haliyle Batuhan diyorum.

dün İlhan mansız a balon diyen değilmi bu renktaşımız :)

Cem hazırlık kampında çok sönüktü bence önemli bir yeteneği olsa belli ederdi..Pafta gol atan her oyuncu dünya yıldızı olmuyor ki..

Batuhan kesinlikle çok kaliteli bir oyuncu..Ne sercan ne cemle kıyaslanır..

Tam zlatan olabilecek biri zlatan gibide egoist.. :p

Bize gelsin rijkaardla çalışssın nasıl adam oluyor..

Bu yaşta onun yerinde siz olun mutlaka şımarırsınız 3 büyük takımdan birinde oynuyosunuz geleceğin yıldızı gösteriliyorsunuz a milli takıma çağrılıyorsunuz Beşiktaş PAF takımında 86 maçta 226 gol gol atıyorsunuz eskişehir gibi küme düşmemeye oynayan takımda 11 maçta 8 gol atıyorsunuz..Tüm maçlarda oynasa aynı istatistiği korusa 34 maç 25 gol demektir..

Bu arada bahsedilen 2 isim milli takımın gelecekteki hücumcuları olacak büyük ihtimalle ve tam birbirlerini tamamlayan özellikleri var..İkisini de alalım:p

Ben hala Cem Sultanın üzerinde durulması taraftarıyım. Sakatlıkların etkisinden kurtulsun kendisini altyapıdaki Hollandalı Hocalarla geliştirsin yemişim Batuhanını

Batuhan icin o soyledigin gecerli olmaya bilir.Once antrenmana ciksin Batuhan..

Bir ihtimalden bahsettim dikkat edersen..Yarın milli takımda oynayacak diye bir durum soz konusu degil ki..İyileştiginde idmanlarına da cıkar orası beni ilgilendirmez.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt