Latif Sarı
Cezalı
- 31 Temmuz 2009
- 3.308
- 0
- 1.306
Cevap: Batuhan mı ? Sercan mı ?
2side gereksiz transfer olur bze stoper lazım
2side gereksiz transfer olur bze stoper lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klavye cesurluğu yapacağına önce bir yazdığıma bak sonrada kendi yazdığına. İlk olarak ben seninle aynı yaşta değilim. Hayat tecrübesi eksikliğin ortada, insanların fikirleri sana uymuyorsa bu sana onlara saygısızlık yapma hakkını vermez. Sende kendi fikrini söylersin ama karşındaki insana "sallama" tarzı bir olaya girmezsin. Sen hiç tanımadığın hakkında pek birşey bilmediğin ve hiç görmediğin birine "sallama" diyebilme cesaretini gösterebilyorsan ya çocuksundur yada internet ortamını güvenli buluyorsundur. Yok ben dahada uzatmak istiyorum yaş maşta önemli değil diyorsan buyur özelden devam edelim ortamı anguta çevirmeyelim...
Cem hazırlık kampında çok sönüktü bence önemli bir yeteneği olsa belli ederdi..Pafta gol atan her oyuncu dünya yıldızı olmuyor ki..
Batuhan kesinlikle çok kaliteli bir oyuncu..Ne sercan ne cemle kıyaslanır..
Tam zlatan olabilecek biri zlatan gibide egoist..
Bize gelsin rijkaardla çalışssın nasıl adam oluyor..
Bu yaşta onun yerinde siz olun mutlaka şımarırsınız 3 büyük takımdan birinde oynuyosunuz geleceğin yıldızı gösteriliyorsunuz a milli takıma çağrılıyorsunuz Beşiktaş PAF takımında 86 maçta 226 gol gol atıyorsunuz eskişehir gibi küme düşmemeye oynayan takımda 11 maçta 8 gol atıyorsunuz..Tüm maçlarda oynasa aynı istatistiği korusa 34 maç 25 gol demektir..
Ben seninle ayni yasta olmadigima farkindayim. Ben sen ve senin gibi Batuhan Sercan dan daha teknik diyen arkadaslara katilmadigim icin "sallamayin yahu" yazdim sonuna su smili :biggringift: eklicektim ama unutmusum, ekleseydim belki bu kadar alinmazdin ve o lafin ciddiye alinacak bir tarafi olmadigini anlardin..
Ben senin mesajini alinti yapmamistim, cunki amacim genel olarak Batuhan Sercan dan daha teknik diyenlere "abarttiniz ama" mesaji yollamakti. Kötü niyetli degildim ve dedigim gibi belki o smili koysaydim anlardin ve hic alinmazdim.
Sen ama benim mesajimi alinti yaparak "üslubuna dikkat et ve yalnizca fikrini paylas, yoksa gercekten hos olmaz" dedin. Ben daha önce de yazdim bu mesaji sana ve simdi yine yaziyorum; Ben ne üslubuma dikkat edicegim nede yalnizca fikrimi yazmakla yetinecegim, sen simdi beni zorla bakim.( Bunu Mod ve Adminler yanlis anlamasin. Bu mesaji böyle sert yaziyorum cunki benim ne üslub bozuklugum var , ne de sadece fikir paylasma zorunlugum ) Mesajinda anladigim kadariyla eger dediklerini yapmazsam "yoksa gercekten hos olmaz" diyerek beni tehdit ettin.
Ikinci mesajindaki "cocuksun" "yada internet ortamını güvenli bulan korkaksin" gibi cumleleri bir kenara braktim. Ben seninle tartisma merakli degildim. Ben senin mesajini alinti yaparak sana laf etmedim ve senin fikirlerine yukarida yazdigim gibi saygisizlikta yapmadim.
Ama sen geldin mesajimi alinti yaptin ve "yalnizca fikirlerini paylas ve üslubuna dikkat et, yoksa gercekten hos olmaz " dedin. Ben teklrarliyorum dediklerini yaptirmaz isen adam degilsin. Hadi bakim simdi "yoksa gercekten hos olmaz" lafini yerine getir bakim...
Biraz daha özverili olur,daha iyi çalışır,karakter olarak düzelirse hem bizim için hem milli takım için harika olur.Batuhan mı?,Sercan mı?
Cevap:Tabiki Nonda.
Keşke özelden yazsaydın da şurada kirlilik yaratmasaydın. "Adam değilsin" gibi şeyler yazmışsın kendinden 8 yaş büyük bir insana. Saygısız bir çocuksun sen ama anlaşılan senin bir derse ihtiyacın var. Peki özelden sana yazıyorum cevap vermezsen kim adam değilmiş buradan duyuracağım...
Ben sana yine diyorum. Adam degilsin benim "üslubumu" düzeltmezsen, beni yalnizca "fikir" paylsmaya zorlamazsan ve "gercekten hos olmaz" sözünü yerine getirmezsen. Hadi bakim bekliyorum özel mesajini.
Yapmayin beyler, böyle tartismalara hic gerek yok.
Ben sana yine diyorum. Adam degilsin benim "üslubumu" düzeltmezsen, beni yalnizca "fikir" paylsmaya zorlamazsan ve "gercekten hos olmaz" sözünü yerine getirmezsen. Hadi bakim bekliyorum özel mesajini.