Batuhan mı ? Sercan mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Batuhan mı ? Sercan mı ?

ikiside galatasaray formasini giyince adam olacaklar gerci bu sey sadece batuhan icin gecerli sercan ise daha cok gol atar ama ben batuhani istemem bjklidir gitsin bjkde oynasin biz kendi genclerimiz icin konusalim bana gore serdar eylik ikisindende iyidir

kusura bakmayın bişeyi anlamadım ben biz batuhanı mı istiyoruz?

Batuhani bedava kapabilirsek kapalim derim,oda büyük bir yetenek.

Ancak bu bizim Sercanida almamizi engellemez.:D

2sini alsak Türkiyenin en yetenekli forvetlerin ikiside bizde olur.Ikiside 19 Yasinda:allecto:

kusura bakmayın bişeyi anlamadım ben biz batuhanı mı istiyoruz?

Biri bana açıklıyabilirmi Cem Sultanın Batuhandan şu şu eksigi var diye?Ben fizik dışında pek bir eksik göremedim. Yine söylüyorum Cem Batuhan kadar yeteneklidir. Batuhanla ugrasacagımıza onun üstünde duralım

Bir bilgi duzeltmesi yapalim Batuhan 86 macta atigi 226'i golu PAF'da degil DSGL'de atmistir. Arada ne gibi fark var dicek olursaniz soyle bir fark var zaten cok zayif olan PAF'dan daha da zayif olan DSGL liginde daha ergenlik cagina girmemis oyuncu dolu olunca zaten yetenekli bir futbolcu olan Batuhan bir de 191 cm olunca atmistir bu golleri. Batuhan PAF'da (simdi ki adi A2) 11 macta 13 gol atmistir onu da ekleyeyim. Bizim Cem Sultan'da buna cok yakin bir istatistik elde etmisti DSGL'de ama PAF'da bir turlu tekrar edemedi gene de Sercan ve Batuhan ile vakit kaybedip para kaybedicegimize Cem Sultan uzerinde dursak cok daha karli cikariz.

Bir bilgi duzeltmesi yapalim Batuhan 86 macta atigi 226'i golu PAF'da degil DSGL'de atmistir. Arada ne gibi fark var dicek olursaniz soyle bir fark var zaten cok zayif olan PAF'dan daha da zayif olan DSGL liginde daha ergenlik cagina girmemis oyuncu dolu olunca zaten yetenekli bir futbolcu olan Batuhan bir de 191 cm olunca atmistir bu golleri. Batuhan PAF'da (simdi ki adi A2) 11 macta 13 gol atmistir onu da ekleyeyim. Bizim Cem Sultan'da buna cok yakin bir istatistik elde etmisti DSGL'de ama PAF'da bir turlu tekrar edemedi gene de Sercan ve Batuhan ile vakit kaybedip para kaybedicegimize Cem Sultan uzerinde dursak cok daha karli cikariz.

Renkdaş sabahtan beri aynı şeyi anlatmaya çalısıyorum ama biz kendi oyuncularımızın kıymetini bilmiyoruz maalesef

Sercan Yildirim mi ?

Batuhan Karadeniz mi ?

2r6ckyo.png

Ben Secan derim :-) Yaser, Nonda ve Serkan Calik giderse en büyük hayalim ikisininde gelmesi, hem gencler hem Baros'dan kazanabilecekleri tecrübe var ;-)

eğer rijkaard yada neskesn cem sultanda bi ışık görselerdi alırlardı takımı.bir şeyleri biliyorlar değil mi?

Denizli: Delgado ve Batuhan dönecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Delgado'nun önümüzdeki haftadan itibaren tedavisini İstanbul'da sürdüreceğini belirtirken, Batuhan Karadeniz'in de 3 hafta içinde takıma katılacağını açıkladı.

Ntvspor

batuhanın belki fiziği güçlü iyi top oynuyo ama haysiyetsiz karaktersiz bi adam..o yüzden onun ismini bu forumlara yazmak bile yersiz...

Karakteri düzgün olsa hiç düşünmeden Batuhan derdim.Ama Galatasaray'da oynamak için iyi futbolcu olmak yetmez.

Onun için Sercan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt