Bayern Başkanı Uli Hoeneß'e Hapis Cezası!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
SON DAKİKA! Bayern Münih Başkanı Uli Höeness vergi kaçakçılığı gerekçesiyle 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hukukun önünde herkez ayni

* LG G2 Tapatalk *

Şu Aziz'i de tıkasalar artık mapusa...

Ulan koca bayern baskani hapis yatacak hemde vergi kacakciligindan

Bizim i.... aziz örgüt hirsizlik ne ararsan var ama hapis yatmiyor.

Bizim ülkede ben artik adalete felan inanmiyorum

hırsızlığın cezasını veren 1. sınıf bir ülke, darısı MUZ CUMHURİYETLERİNİN başına

Ulan koca bayern baskani hapis yatacak hemde vergi kacakciligindan

Bizim i.... aziz örgüt hirsizlik ne ararsan var ama hapis yatmiyor.

Bizim ülkede ben artik adalete felan inanmiyorum

1mil avro miktari gecildinde hapus ceza gelebiliyor ..hoeness nerdeyse 30 mil kacirdi...

* LG G2 Tapatalk *

Normal... Anormal olank bizde. Mart bitecek aziz hale sokaklarda. Neden? Ha secim vardı demi?

kendisi de itiraf etmişti vergi kaçırdığını, başkan dediğin böyle olur :D

Bundesliga - Bayern president Hoeness jailed for three-and-a-half years for tax evasion

Bayern Munich president Uli Hoeness has been sentenced to three years and six months in prison after being found guilty of tax evasion.

Eurosport – 12 minutes ago

• Eurosport - Bayern Munich President Uli Hoeness arrives for the second day of his trial for tax evasion (AFP)

1mil avro miktari gecildinde hapus ceza gelebiliyor ..hoeness nerdeyse 30 mil kacirdi...

* LG G2 Tapatalk *

Onu demiyoz renktas isterse 45 sene yatsin banane uliden

Demek istedigim bayern baskani bile cezalandiriliyorsa azizde kim oluyor ki dokunamiyorlar adama

Bizimkiler biraz örnek alsın şu Almanları. Aynısı bizde olsa,onu bunu bağlarsın işin içinden çıkarsın. Thats turkey my friend. Bakalım Hoeneß'i onursal başkan yapacaklar mı :D

I am the one who knocks!

kendi kendini sikayet ettigi için hapis yatmayacakmis

Adamlar 3 cersede bitirdi işi. Bizde olsa ohooo 5-6 sene sürer. Alın iste türkiye için en güzel örnek Aziz Yıldırım.

I am the one who knocks!

Keşke 8. Sınıf bir ülke yerine almanya gibi üst düzey bir ülkede doğacak kadar şanslı bir insan evladı olabilseydim.

Geri
Üst Alt