Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Ya doruk kıvıran sizsiniz çok basit şeyler bunlara itiraz bile edilmez veri ortaya koydum bitti tartışma kapandı biat edeceksinizkıvırtmaa hiç şimdi necmii kıvırtma

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya doruk kıvıran sizsiniz çok basit şeyler bunlara itiraz bile edilmez veri ortaya koydum bitti tartışma kapandı biat edeceksinizkıvırtmaa hiç şimdi necmii kıvırtma
Türk vatandaşlığından çıkman gerekiyor biliyorsun değil mi oy hakkı filan ama sen hazırsın zaten almana da benziyorsun rahat adapte olursun kanka hayırlısı olsun ben de iyiyim çok şükür
Ya neden canın sıkıldı ki eskiden böyle değildi yeni düzenleme diye dedim bilgin vardı diye lütfen isim vermeyelim tüpermen inşallah başarırsın alman olmayı kankaCikacagim zaten. Hayatimi burada sürdürecegim icin sorun degil. Oy hakki umrumda degil, sonucta icinde yasamadigim bir ülke icin oy kullanmak dogru degil. Konuyu sacma yerlere cekip canimi sikma durduk yere Ugur.
Son mesajlarınızı yazın bir daha bu koduğum Munih'i ile ilgili hiç bir konu kalmayacak bu forumda.