Bayern Münih Basketbol Takımı İstanbul'a Geldi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ümit Çatar

Cezalı
883bb060b5ff4bb3ad9214852d01e875.jpeg

ULEB Eurocup çeyrek final mücadelesinin ikinci karşılaşmasında Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, yarın saat 20.00’de Bayern Münih’i Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ağırlıyor.

Takımımız, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını sürdürürken rakibimiz Bayern Münih de bugün İstanbul’a gelerek mücadele öncesi beklemeye geçti.

Sınırlı sayıda kalan biletleri de satın alarak taraftarlarımızı yarı finale çıkma yolunda bu önemli maça bekliyoruz. Taraftarlarımızın yoğun ilgisine teşekkür ederiz.

GALATASARAY.ORG

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırdır kardeş haberde Barcelona diye bir şey geçmiyor?

tapatalk

Soyadımla dalga geçtiğin için raporladım, umarım gereken yapılır.

tapatalk

Soyadımla dalga geçtiğin için raporladım, umarım gereken yapılır.

tapatalk

yazıldığı gibi yazdım... bak şu trollüklerinizi bırakın... kımseye bir faydası yok.. insan gibi gelip yorumlarınızı yazın bizde okuyalım, cevap yazalım.. amacınız nedir ? zevk mi alıyorsunuz ?

yazıldığı gibi yazdım... bak şu trollüklerinizi bırakın... kımseye bir faydası yok.. insan gibi gelip yorumlarınızı yazın bizde okuyalım, cevap yazalım.. amacınız nedir ? zevk mi alıyorsunuz ?

aldiris etme umit kardes

sen onlara bakma

ama birinin soy adiyla dalga gecerek hakaret etmeni yakistiramadim

aldiris etme umit kardes

sen onlara bakma

ama birinin soy adiyla dalga gecerek hakaret etmeni yakistiramadim

amacım dalga geçmek değildi.. Y. Alar diye yazılmış.. bende hızlı yazıdıgım için yalar diye yazdım... aklımda dalga gecmek gibi bir düşünce yoktu..

Adamın soyadı Alar. Yalar yazmışsın. Seviyesizlik yapmayalım. Üslubumuza dikkat edelim.

Özür dilemek bir erdemdir.

ben birinin soyadiyla dalga gecip ustune ozur dilemek yerine kivirmaya calisandan taraf olamam

ozur dilemelisin

ben yalan söylemem... hızlı yazdıgım için Y. Alar yazmak yerıne hızlı şekilde yalar yazdım.. kimseyi ınandırmak zorunda değilim... benı bilen bilir.. ben buraya geldıgımden beri diğer trollük yapanlarla bile dalga geçmedim... kimseyle dalga gecmem... bilen biliyor.. o yüzden boşver

Geldikleri gibi gidecekler. Bu maçı en az 15 sayı fark ile alıp turu geçeceğiz.

ben yalan söylemem... hızlı yazdıgım için Y. Alar yazmak yerıne hızlı şekilde yalar yazdım.. kimseyi ınandırmak zorunda değilim... benı bilen bilir.. ben buraya geldıgımden beri diğer trollük yapanlarla bile dalga geçmedim... kimseyle dalga gecmem... bilen biliyor.. o yüzden boşver

kusura bakma bosveremem.

burada bir baslik aciyorsun Omer Alar renktasimizin yaptigi tek sey Barcelona uzerinden sana takilmaya calismak.

verdigin karsilik bariz hakaret.

bunun arkasinda durmaman adamlik seviyenin gostergesi.

mesaji hala editlememis olmansa asil trollun sen oldugunun..

bi de troll demeye devam ediyorsun, hakli oldugunu iddia ediyorsun, biktik bunlardan

Ozur Dile!

Birader hem troll diyorsun hem soyadımla dalga geçiyorsun. Küfür de et bari rahatla, sonra da bize üslup falan de.

tapatalk

kusura bakma bosveremem.

burada bir baslik aciyorsun Omer Alar renktasimizin yaptigi tek sey Barcelona uzerinden sana takilmaya calismak.

verdigin karsilik bariz hakaret.

bunun arkasinda durmaman adamlik seviyenin gostergesi.

mesaji hala editlememis olmansa asil trollun sen oldugunun..

bi de troll demeye devam ediyorsun, hakli oldugunu iddia ediyorsun, biktik bunlardan

Ozur Dile!

raporladım

Bütün Troller bir araya gelmiş benı alt etmeye çalışıyor :) ha gayret olacak olacak :D işsiz herifler sizi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt