Bayern Münih Lewandowski ile İmzaladı!

Eskisehir'e kapak olsun bu transfer.

Dortmund 1-2 seneye kalmaz yine orta seviye takima döner.

Oyuncu kalmadi sayilir takimda. Bi Reus birde Mhkitaryan var.

Peki biz fb,bjk ve trabzonun oyuncularini alsak ne derdiniz.

Kendimi bildim bileli kulübü Futbolu blen eski futbolculari tarafindan yönetilen tek dünya kulübü....Beckenbauer,Rummenige,Höeness vs

Ne büyüklügü be Gökhan kardesim. Yillardir rakiplerinin en iyi oyuncularini aliyorlar takimlarini dagitiyorlar. Tamam dogrudur Almanyada futbolla ilgisi olan kisilerin herhalde yarisi falan Bayern sempatizani ya da taraftaridir ama ben bunu ayni Barcelona Madrid seyine bagliyorum. Hepsi basari endeksli taraftardir.

Ben Bayernden nefret ediyorum mesela, ama su anki haline saygi duyuyorum. Dünyanin en korkulan ve en iyi calisan takimidir. Makina gibi mübarek.

Burada suç Dortmund'undur. Sözleşmesini bir şekilde uzatması lazımdı. Serbest kalma bedeli ile alsa Bayern, belki sana katılabilirim bu konuda.

Ama bedavaya kaçırmak, Dortmund'un suçudur.

Fenerbahçe sene sonu Drogba'yı alabilir mi?

Eskisehir'e kapak olsun bu transfer.

Dortmund 1-2 seneye kalmaz yine orta seviye takima döner.

Oyuncu kalmadi sayilir takimda. Bi Reus birde Mhkitaryan var.

Vallah Reus'un da talibi cok ama o Dortmund cocugu. Birakmaz takimi simdilik,teklifler var kis transferi icin. Ama Dünya kupasi sonrasi baya büyük bir paraya gidebilir diye düsünüyorum

Zamanında aynısını biz Trabzon'a yaptık.

O zaman sövdük mü Selçuğa hayır..

Dortmund zaten düşüşe geçecektir muhtemelen yine Bayern ise her zaman Bayern'dir sevmememe rağmen...

Lewandowski kariyeri için doğru tercih yapmıştır...

Burada suç Dortmund'undur. Sözleşmesini bir şekilde uzatması lazımdı. Serbest kalma bedeli ile alsa Bayern, belki sana katılabilirim bu konuda.

Ama bedavaya kaçırmak, Dortmund'un suçudur.

Istediler ama oyuncu yanasmadi bir türlü.

Dortmund'un başına leş kargaları üşüştü, bundan sonra geçen seneki gibi başarılı olmaları uzun sürer.

BdH0wiJCMAAPf1u.jpg:large

Hasret bitti :ka21:

Hayırlı olsun camiamıza.. #ForzaBayern :ka21:

Geri
Üst Alt