Bayern Münih Lewandowski ile İmzaladı!

Onu satsaydilar bu sezon bu kadar maç yenemezlerdi, onlari şuanda ayakta tutan tek oyuncu.

- Gündogan sakat

- TÜM 4 defansçilar sakat.

- Kagawa gitti

- Götze gitti

Satarlar, yerine santrafor alırlardı, sonuçta sezon başı. Gotze'nin yerine de Mkhi ve Auba'yı aldılar.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Satarlar, yerine santrafor alırlardı, sonuçta sezon başı. Gotze'nin yerine de Mkhi ve Auba'yı aldılar.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Mikhi bana göre Götze kadar iyi olacak oyuncu degil ama.

Götze ve Lewandowski BvB'in en iyi oyunculardi.

Ilkay Madrid veya baska kulübe giderse iyice düşerler.

Bayern zaten dünyanın en iyi takımıydı,forvet olayını da bitirince durdurulamaz oldular.

BvB'nin altyapısı iyi olmadı.Almanya'da en iyi altyapıya sahip takım Stuttgart'dır.Dortmund şu son dönemde kıyıdan köşeden adamları bulup iyi takım oluşturdu.Dortmund alt yapısından sadece Nuri Şahin'i çıkardı.Geri kalan takım da genel de Alman liglerinin diğer takımlarından toplama.

Dortmund'u başarısı kurdukları takımı birbirine çok iyi alıştırdı.Bence bir daha böyle takımı kuramazlar.Yine Avrupa'da iyi işler yaparlar ama en fazla yarıfinal.

Hep aynı kumpaslar.Bayern sürekli aynı şeyleri yapıyor.

BdJJsuACUAAJ2eo.png

Gün geçtikçe acayip şekilde güçleniyorlar.

Ya boyle olmaz ama buna fifa engel olmali falan yaaa SUSUN FAKIRLER BAYERN IN ONUNDE DIZ COKUN

Dortmund devri çok kısa sürede bitti. Böyle olacağı belliydi zaten. Öyle harika bir alt yapıları filanda yok. Çoğu oyuncuları başka takımlardan transfer ettiler. Bir dahada böyle tutmaz. İlk 3'e zor girecek duruma gelirler yakında İlkay filanda ayrılacak zaten.

Bvb Bayern kadar koklu bir klup degil ben lewa olsam bende giderdim . Her sene cl finali oh miss

Rakiplerin oyuncularini satin aliyorlar her sezon.. ne saçmalik.

Etik değil desen anlarım ama saçmalık değil.

Şuan Fenerbahçe'den Sow'u alırsak bizde ciddi yara veririz mesela :)

Kazanmak sadece kendini güçlendirerek olacak şey değil, karşı tarafıda gücünden etmek gerekir.

Etik değil desen anlarım ama saçmalık değil.

Şuan Fenerbahçe'den Sow'u alırsak bizde ciddi yara veririz mesela :)

Kazanmak sadece kendini güçlendirerek olacak şey değil, karşı tarafıda gücünden etmek gerekir.

Sevmedigim şey bu iste..

Bu durum'da zengin daha fakir olan kulübün en iyi oyuncusunu aliyor, bunu geçmişte çok yaptilar.

Anti-competitive.

real'e 4 attığında hemen satacaktın lewayı..

bizde de burak var böyle patlama yapan ah ah 15 e direk verecektik.

Lewandowski hayranı olarak üzüldüm..

Git İngiltere'ye İspanya'ya hatta tam Real Madrid'in aradığı golcü..

Yani bok mu var Bayern'e gidiyosun.

Geri
Üst Alt