Bayern Münih Takip Başlığı

Bu Bryan Zaragoza, Yusuf Sarı gibi bir adam. Ne işi var Bayern'de anlamadım. Top ezmekten bir hal oldu Tottenham karşısında.

Koca bayernin yedeklere bak yarısını takıma alınsa isyan çıkarırım.

bu konuyu 2000lerin baslarindan beri kulube deginiyorduk bir kac arkadas.

sozun ozu sevgili mert ; olayin scout tarafini bile bir yana biraksak, stratejik anlamda getirisi yuksek olan asya/australya ~ abd/kanada bolgelere kulupce orali olunmuyor bu gibi yeni taze pazarlara.....
ki, dedigim tarih de 8-10 takim duzenli gidiyordu en uzak turlara. lpool,manu, inter,milan,del piero liderliginde o donem juve, ve daha nice takimlar bu bolgelere mesakkatli de olsa, kendi lig duzenlerini bile zora sokacak olmasina ragmen bu riski(vakit,gidis gelis yorgunlu vs vb) alip uzun vade de istediklerini aldilar o yillardan bugune...

ayri baslik acilasi bir konu kanimca.

saygi ve selamlar.

Boey kadroda gözükmüyor sakatlandı yine herhalde.

Bayern'in eski haline dönebilmesi için hala 1-2 tane elit isme ihtiyacı var bence. Bruno'nun adı çok geçti ama olmadı öyle bir hamle. Yedek forvetleri yok Tel'i oynatıyorlar orada. Choupo Moting de gitmiş sanırım göremedim. Licina, İrankunda, Vidoviç gibi gençleri var ama onlar kalmaz giderler.

Hazırlık maçlarına baktığım kadarıyla mevcut rotasyonları böyle. Orta saha için Goretzka da var ama 5. tercih durumunda artık. Davies-Real işi olursa 1 bek, 1 orta saha, 1 tane de forvet alacaklardır.

66b7cf19c80a10ddba47efa5.png

kanatlarını tanımıyorum ama robben, ribery gibi saf yetenek isimler olmadıkça bayern hep yarım kalacak

En son Haxball oynarken chatte birisi Zagreb geri dönüyor 3-2 oldu yazmıştı, sonrasında ne yaşandı acaba

1726610954021.png

Geri
Üst Alt