Bayern Münih Takip Başlığı

Cevap: # Bayern Münih

Geçen sezonun ta başında yazmıştım.Takıma top class bir kaleci lazım,sağbek ve stoper alınıp Lahm'ın sola çekilmesi lazım diye.Neuer,Boateng ve Rafinha alındı üstüne bir de Badstuber performansını yukarı çekince gol yeme sıkıntısı bitti takımın.Çok iyi gidiyorlar.Tymoschuk fena oynamıyor ama Gustavo daha çok kullanılmalı.Usami'den çok şey bekliyordum ama Ribery forma girdiğinden beri kullanılmıyor,yazık olacak ona.Gomez isterse 50 gol atsın Bayern'in forveti olamaz.Daha becerikli bir forvet lazım tek eksiği bu takımın.Heynckes de büyük hoca hakikaten.

1972 TRT radyo ;

Galatasaray - Bayern maç öncesi ;

"MÜLLER İSEE, "GHAASARAYA VE TÜRKİYEYE SELAMLuAAAR! BAYERİN MÜNİHİN KİM OLDUGUNU GÖSTERİCEZ" ŞŞEKLİNDE KONUŞTU!"

:cowboy:

[Burda 1-1, sonrasında 6 tane geçirmişler bize :asd: gosterdiler harbi]

Reus'u almalarini bekliyordum acikcasi.

Emre Can bugün kadroda.

Azs8u5JCcAE7GCU.jpg

Emre Can vs. Badstuber

:ayatollah:

[video=youtube;ddG6peg3oco]https://www.youtube.com/watch?v=ddG6peg3oco&feature=youtu.be[/video]

Clde aynı gruba düşmemizden çok korkuyorum, kendi evlerinde patladımı tam patlıyorlar oda bize denk gelir:DBarca ve B.Münih hariç kim gelirse gelsin:D

Kupada Regensburg'u 4-0 yendiler.

şu anda werdere verip veriştiriyorlar dk 50' 4-0

7+ çıkar mı diyordum oynamadık ya kesin atacaklar :lol:

9 tane atmislar hamburg'a

Tecavüzcü takim,amman amman düsman basına...

Adamlar son 3-4 yıldır saygı duyulacak bir futbol oynuyorlar.Bu sene daha iştahlı ve acımasızlar.Bayern Münih taraftarı çok şanslı.

Bunun başarının en önemli nedeni;bu oyuncuların yıllardır beraber oynamaları....

AW: # Bayern Münih

Bundesliga overrated

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Geri
Üst Alt