Bayern Münih Takip Başlığı

Cevap: # Bayern Münih

iyide bu takım nasıl bu kadar gol atabiliyor 90 dakikada:confused: her maç 4ten fazla atılmazki arkadaş nasıl yapıyolarsa söylesinler bizde yapak ondan

Cevap: AW: # Bayern Münih

Bundesliga işte. Freiburg Augsburg gibi rakipleri var.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

gerçi düşündümde bizim karabük belediye falanda ispanyadaki takımlar gibi reale barçaya karşı oynadıklarını oynasalar bizde real barça gibi gelene gidene 3-5 atarız.

o my god :SS:

Biz rakibe saygi vs. konusup duralim, adamlar 9-10 taneyi bulunca atiyor. Antalya ve Balikesir disinda 4 attigimiz takim yok.

neyin hırsı bu arkadaş :SS:

En Nefret ettiğim takımların başında gelir Almanları hiç sevmem zaten.

Demistim ben bir defa, Barcelona ve Bayern haris her takimi gecebiliriz Sampiyonlar Liginde.. Cünkü Bayern ve Barcelona makina gibi devam ediyor oynamaya bastirmaya skoru coktan elde etmis olsalar bile..

Rakibimiz Real Madrid mesela önemli maclarda öne gecti mi komple geriye yaslanmiyor ama gözle görülür sekilde oyun tarzi degisiyor :yenieek:

Demistim ben bir defa, Barcelona ve Bayern haris her takimi gecebiliriz Sampiyonlar Liginde.. Cünkü Bayern ve Barcelona makina gibi devam ediyor oynamaya bastirmaya skoru coktan elde etmis olsalar bile..

Rakibimiz Real Madrid mesela önemli maclarda öne gecti mi komple geriye yaslanmiyor ama gözle görülür sekilde oyun tarzi degisiyor :yenieek:

Real Madrid'i geçersek sonunda karşılaşıcaz biri ile :D

squirtle_large.png

Badstuber'in daha dizi iyileşmeden tekrar çapraz bağları kopmuş. Yine ameliyat olacakmış. 10 ay yok diyorlar.

Badstuber'in daha dizi iyileşmeden tekrar çapraz bağları kopmuş. Yine ameliyat olacakmış. 10 ay yok diyorlar.

Geçmiş olsum ama Van Buyten-Dante, Boateng-Dante ikilisi makine gibi işleyen takımda hiç sırıtmıyor. Ağır vasıta Van Buyten bile oynayabiliyor. Dante zaten level atlattı defansa.

Cevap: Re: # Bayern Münih

Geçmiş olsum ama Van Buyten-Dante, Boateng-Dante ikilisi makine gibi işleyen takımda hiç sırıtmıyor. Ağır vasıta Van Buyten bile oynayabiliyor. Dante zaten level atlattı defansa.

Defansa takviye yapılacakmış.

Geri
Üst Alt