Bayern Münih Takip Başlığı

Cevap: # Bayern Münih

Guardiola dünyanın en şanslı insanıdır sanırım.

Gittiği her takım o dönemin en iyisi.

Azs8u5JCcAE7GCU.jpg

Emre Can vs. Badstuber

:ayatollah:

[video=youtube;ddG6peg3oco]https://www.youtube.com/watch?v=ddG6peg3oco&feature=youtu.be[/video]

Emre kann ne lan:asd:

Bu sene ki ölümcül futbollarından dolayı demiyorum o zaten çok ayrı bir mevzu ama benim Avrupa'da en çekindiğim takım olmuşlardır her zaman. Ne bir İngiliz takımı ne Barcelona ne R.Madrid bence Bayern kadar korkutucu değiller. Umarım Pep içine etmez bu Alman harikasının.

Almanya Kupası Final maçı başlamak üzere..

Stuttgart - Bayern Münih ( Ntvspor )

Almanya kupasini da kazandilar..Kuskusuz dunyada sezonun takimi : FC Bayern Munchen . 3 de 3 yaptilar

3-3 olabilirdi ama yinede helal olsun sen gel Bayern'in elini ayağına dolaştır. Bana Madrid maçını hatırlattılar. Ama bu adamlar bir harika dostlar üstün Alman Teknoloijisi bunlar.

Adamlar bu sezon kupaların hepsine ambargo koydular, helal olsun...

BNhGT8kCEAECoJo.jpg

Götze'ye imza töreninde nike t-shirt giydiği için klüp tarafından 20.000 € ceza verilmiş.

:D

Adidas açıklama falan yapmıştı.

ulan her kusu sevdin bir leylek kaldi diyeceksiniz ama bizim STSL kupasi resmen semaver gibi bir de heriflerin kupalarindaki asalete bak

ulan her kusu sevdin bir leylek kaldi diyeceksiniz ama bizim STSL kupasi resmen semaver gibi bir de heriflerin kupalarindaki asalete bak

Onlarınki de tepsi gibi görünüyor kimine. :D Ama şu Dünya Kupası'nı andıran kupa hoşmuş, Süper Kupa olsa gerek...

Onlarınki de tepsi gibi görünüyor kimine. :D Ama şu Dünya Kupası'nı andıran kupa hoşmuş, Süper Kupa olsa gerek...

Evet, benim de daha çok Almanya Kupası hoşuma gidiyor. İşlemeler falan, baya asil duruyor. :)

Geri
Üst Alt