Bayern Münih Takip Başlığı

Cevap: # Bayern Münih

Guardiola'nın yeni planlarına göre, geçtiğimiz yıl takımın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasında büyük katkısı bulunan Javi Martinez'in stoper bölgesine çekilmesi düşünülüyor. Yeni transfer Mario Götze'nin ise tıpkı Messi gibi sahte 9 pozisyonunda görev alabileceği ifade ediliyor. Önümüzdeki sezon 4-1-4-1 dizilişiyle mücadele edeceği konuşulan Bayern Münih'te Guardiola'nın libero pozisyonunda Kroos'u onun önünde ise Thiago, Müller, Robben ve Ribery'yi değerlendireceği belirtiliyor.

4-6-0

şu 4-6-0 taktiğini osman tamburacı yazdığında herkes gtüyle gülüyordu demekki adamın bir bildiği varmış.:asd:

Sırf kendi egoları yüzünden başarılı bir sistemi kökten değiştirmeye kalkan hocalara uyuz oluyorum..Yav adamlar zaten makine gibi işliyor, bırak aynen devam etsin, sende yaslan arkana rahatına bak..Ama yok işte illa ben yaptım demek için her şeyi toz duman ederler böyle.

BPO5mIUCYAACY38.png

Mesut , Bayern Münih haberleri artıyor , Real ile yeni sözleşme konusunda anlaşamaması durumunda Bayern'e transferi için izin isteyecekmiş Mesut , ayrıca Mesut'un babası dün Bayern'in tesislerinde görülmüş.

Yorum : Bu Bayern ne yapıyor Allah aşkına :confused:

766508_FC_Bayern_Munchen.jpg

Çok absürd bir şey oldu valla ama Bundesligada her takımı böyle 6lık 7lik yapabilirler defansif sıkıntıları olmaz gibi.

Pep işleyen takımı bozacak ne yazık ki.

Götze'yi forvete çekeceği kesin gibi, Javi Martinez'i stoper yapar.Gustavo'yu oynatmaz.

Bastian-Kroos-Thiago yapar.Ribery-Robben kanatda kalır.Tek forvet Götze.

Bayern'in gol ortalaması düşer.Yediği gol biraz da olsa artar. 68-80 arası puan alır.Diğerlerinin performansıan göre ligi ya 1. ya 2.bitirir.Avrupa da Çeyrek Final de veya yarı final de Barcelona ile eşleşir. Maçlardan birinde fantazi yapar Dante kazma der oynatmaz Gustavo'yu stoper oynatır Barca eler.

Ajan Smith görevi tamamlar.Sezon sonu gönderilir.

Brezilya'da yüksek sıcaklıkta oynayan Neymar'ı Almanya'nın soğuk havasına adapte olamaz diye almamıslar :asd:

Luiz Gustavo'yu satış listesine koymuşlar. Guardiola'nın cidden bu kadar çabuk kulübü batırmaya başlayacağını ben bile beklemezdim.Orta saha direncini kazandıran adamı 1 çırpıda sildi adam.

Hay pas futbolunuz batsın.Olmuyor işte Barca bile itici gelmeye başladı 1.5 senedir yeter artık.

Bayern'in Hansa Rostock ile hazirlik macina ciktigi dizilis:

998009_390379651067883_30921447_n.jpg

ama mac icinde Muller sagda, Ribery ortada Kroos'la yanyana oynadi..

Starke

Lahm Boateng V.Buyten Alaba

Thiago

Ribery Kroos Shaqiri

Mandzukic Pizarro

Suan Telekom cup diye bir organizasyon var Hamburg'a karsi söyle birsey var sahada

Thiago oynadigi ilk 20 dkda bile kumasini hemen belli ediyor. Hic oynamadigi Bayernda bile oyunu yönlendiriyor. Tek topla müthis paslar atiyor. Ilk 11de oynayacagi kesinde, kimi kesecek.

Bence Müller Guardiolanin begendiyi tiplerden degil. Mandzukicde keza öyle.

---------------Neuer----------------

--------Dante--------Martinez--------

Lahm---------------------------Alaba

-----------Schwein-Thiago-----------

-----------------Kroos---------------

Robben-------------------------Ribery

-----------------Götze----------------

Suna yakin birseyler bekliyorum.

Barcelona - B.Münih Hazırlık Maçı

24 Temmuz Çarşamba / 21:30 / Kanal D

Dun Frankfurt'a karsi ikinci yari oynadigi duzen cok iyiydi, Muller forvette ozellikle kafa toplarinda en basarili oyuncusu aslinda Bayern'in.

-------------------Neuer------------------

Lahm-------Martinez----Dante------Alaba--

---------------Schweinsteiger--------------

--Robben-----Gotze------Thiago----Ribery

-------------------Muller----------------

ideal 11 olur, tabi daha rotasyonda oynayacak bircok oyuncu var. Robben her mac oynamaz, cok sakatlik geciriyor zaten. Soyle 11'ler de gorulur:

Lahm-------Martinez----Dante------Alaba--

---------------Schweinsteiger--------------

--Muller------Thiago/Kroos----Kroos/Ribery------Ribery/Shaqiri

-------------------Gotze----------------

Veya

Lahm-------Boateng----Dante------Alaba--

-----------------Martinez--------------

-----Gotze------Thiago/Kroos-----Ribery/Thiago

-------------------Muller/Gotze---------------

-------------Mandzukic/Muller/Gotze

Sistemini oturtur ve iyi rotasyon yaparsa elinde cok alternatifli bir takim var Guardiola'nin. Dun Hamburg macinin ozetini izledim, kombinasyonlar cok iyi. Tikitaka filan da oynamiyorlar, cok direk ve one dogru oynuyorlar.

Geri
Üst Alt