@
Mehmet Ozturk
Yahu kardesim, sürekli salliyorsun. Ben 20 yildir fazla bir zamandir Bayern Münihliyim. Cok fazla kaynagim var. Ben bile transferleri ögrenemiyorum. Transferle ilgili direktör tek basina calisiyor. Ondan baska kimsenin haberi bile yok.
İspanyollarin ingilizlerin hayati yalan. Adamlar sürekli salliyor. Yok Jesusu aliyorlar, yok Saneyi aliyorlar. Sana o zamanda dedim, almayacaklar. Sana Bayernin istedigi kanati söyleyim. Julian Brandt. Burke kim ya? İskoc, İngiliz balonlarina mi kaldik biz. Bu sene kanat istesek zaten Saneyi alirdik. Ancelotti hocam kimseyi istemedi. Sadece Nanteste bir genc yetenek var, onu istemis. Onu alacaklar diye biliyorum. Garip bir ismi var. Aklima gelmedi simdi.
Ben bu foruma neden gelmistim? Yozgat ya da Adem diyelim. Onunla tanismak istiyordum. Söz vermistim. Sözümü tutmak icin geldim. Yarin müsaitim. Bugün antremani izlemeyi gittim. Yarin istedigi yere gelirim. Saat 20ye kadar zamanim var. Bulusacagimiz yeri yazsin.
Cidden Yozgat oldugunu anlamadiniz mi hala? Gs formali bir resmini atmasini isteyin. :asd22: