Bayern Münih Takip Başlığı

Mehmet Ozturk

Yahu kardesim, sürekli salliyorsun. Ben 20 yildir fazla bir zamandir Bayern Münihliyim. Cok fazla kaynagim var. Ben bile transferleri ögrenemiyorum. Transferle ilgili direktör tek basina calisiyor. Ondan baska kimsenin haberi bile yok.

İspanyollarin ingilizlerin hayati yalan. Adamlar sürekli salliyor. Yok Jesusu aliyorlar, yok Saneyi aliyorlar. Sana o zamanda dedim, almayacaklar. Sana Bayernin istedigi kanati söyleyim. Julian Brandt. Burke kim ya? İskoc, İngiliz balonlarina mi kaldik biz. Bu sene kanat istesek zaten Saneyi alirdik. Ancelotti hocam kimseyi istemedi. Sadece Nanteste bir genc yetenek var, onu istemis. Onu alacaklar diye biliyorum. Garip bir ismi var. Aklima gelmedi simdi.

Ben bu foruma neden gelmistim? Yozgat ya da Adem diyelim. Onunla tanismak istiyordum. Söz vermistim. Sözümü tutmak icin geldim. Yarin müsaitim. Bugün antremani izlemeyi gittim. Yarin istedigi yere gelirim. Saat 20ye kadar zamanim var. Bulusacagimiz yeri yazsin.

Cidden Yozgat oldugunu anlamadiniz mi hala? Gs formali bir resmini atmasini isteyin. :asd22:

@Mehmet Ozturk

Yahu kardesim, sürekli salliyorsun. Ben 20 yildir fazla bir zamandir Bayern Münihliyim. Cok fazla kaynagim var. Ben bile transferleri ögrenemiyorum. Transferle ilgili direktör tek basina calisiyor. Ondan baska kimsenin haberi bile yok.

İspanyollarin ingilizlerin hayati yalan. Adamlar sürekli salliyor. Yok Jesusu aliyorlar, yok Saneyi aliyorlar. Sana o zamanda dedim, almayacaklar. Sana Bayernin istedigi kanati söyleyim. Julian Brandt. Burke kim ya? İskoc, İngiliz balonlarina mi kaldik biz. Bu sene kanat istesek zaten Saneyi alirdik. Ancelotti hocam kimseyi istemedi. Sadece Nanteste bir genc yetenek var, onu istemis. Onu alacaklar diye biliyorum. Garip bir ismi var. Aklima gelmedi simdi.

Ben bu foruma neden gelmistim? Yozgat ya da Adem diyelim. Onunla tanismak istiyordum. Söz vermistim. Sözümü tutmak icin geldim. Yarin müsaitim. Bugün antremani izlemeyi gittim. Yarin istedigi yere gelirim. Saat 20ye kadar zamanim var. Bulusacagimiz yeri yazsin.

Cidden Yozgat oldugunu anlamadiniz mi hala? Gs formali bir resmini atmasini isteyin. :asd22:

ne dion

Mehmet Ozturk

Ilahi sürahi, baya bi güldürdün.. Çok fazla kaynağım var dediğin Bild, Sportbild, TZ, kicker, reddit, Bayern forumları ve diğer bilumum forumlar ve haber kaynakları. Evet bunun dışında Bayern haberlerini alamazsın, Bild filan da alamıyor çünkü, Reschke izliyor oyuncuları kulüp aldığında öğreniyor herkes, Bayern'in transferleri genelde dedikodusu bile çıkmadan oluyor. Öyle çok kaynakların filan yok senin, burdakileri kandırırsın da biz yemeyiz. Reddit'teki serve11 de sensin sanırım.

Amine Harit'i diyorsun sen, Ancelotti hocanla alakası yok onun, Reschke onu 1 senedir izliyormuş zaten.

Brandt'ı da Sportbild yazdı ama zaten Rummenigge 2 senedir dilinden düşürmüyor, Bayern'in Brandt'ı istediğini bilmeyen yok. Rudi Völler sevmez ama Bayern'i.

Real kim bizim en iyi oyuncularimizi almak kim? :asd22: En son Manchester Mülleri aliyordu. :asd22:

Kross, yillik 13 milyon avro maas istedi diye gönderildi,biz gönderdik. Bayern 80 istemis. :asd22: Sanki paraya ihtiyacimiz var. TV deal sorununu halledince, harcama gücümüzü 2ye katlayacagiz. İspanyol ve italyanlar transferler konusunda cok iyiler! Simdiye kadar Bayerne 40-50 oyuncu falan transfer ettiler. Yaz bitene kadar 200 falan olur.

Ancelotti hocam transfer olmayacagini acikladi. World class RB ve kanat oyuncusuna ihtiyacimiz olsa da piyasa da Bayern seviyesinde oyuncu yok. Bernardeschi, Sane falan Comandan iyi degiller. Sag bek icin world class bir oyuncu yok. Bellerin ispanyol ve savunmasi Rafinha seviyesinde. Abartilan oyunculardan biri de o.

Yaptigimiz en büyük hata De Bruyneyi almamak. 1 sene bekleyip, bu sene transferi planlaniyordu. Beklemekte hata yaptik.

Ancelotti hocami taniyanlar, futbol görüslerinin benimkine cok benzedigini söylüyorlar. 3-4 gün önce De Scigliodan bahsettim. Ayni gün resmi teklif yapmisiz. Ben Saneyi istemiyorsam, Ancelotti hocamda istemez. 1 sene daha izleyelim, gelisimine bakalim, 37 milyon avroluk satin alma maddesi var, begenirsek aliriz. Guardioladan nefret eden, 3 yil boyunca Bayernin CLyi kazanamayacagini söyleyen ben, Ancelotti hocamla CLde seri yapacagimizi düsünüyorum. Yeter ki, Kalle ve Reschke istedigi oyunculari alsinlar.

Ancelotti hocam, genc oyuncularin world class seviyeye gelecegine inaniyorsa, onlari oynatir ve o seviyeye cikarir. Yoksa bazilari gibi sirf genc oyuncu oynatmak icin oynatmaz.

snn kafan hep böyle güzel mi?
ne kafası bu açıklarmısın lütfen çok merak ettim

d40862593e6521ee93f01ae37b022d6c.jpg

Bu arada Bayern Ancelotti'yle 5 resmi maçta 5 galibiyet alırken 20 gol atıp hiç gol yemedi. Sessizce fena geliyor Bayern.

o kendini bayernli sanan andaval nerde

o kendini bayernli sanan andaval nerde

P. Perke Guardiola [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]04.09.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]730 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]04.09.2018, 01:00[/TD]
[TD="class: alt2"]716 Gün, 8 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Carloyu git başka yerde yala DY[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Guardiola varken Avrupa'nın en korkulan 3 takımından biri olan Bayern Guardiola ayrıldıktan sonra sıradan bir takıma dönüşmeye başladı.

Red Bull Salzburg'dan da defansta oynayan genç bi çocuğu takip ediyormuş Bayern, sadece Bayern diil birkaç büyük kulüp daha izliyormuş ama RB Leipzig'e alacaklarmış galiba çocuğu.

Orası öyle de bu kadar net geçişler hoş değil.

İyice boku çıkacak böyle giderse.

Geri
Üst Alt