Bayern Münih Takip Başlığı

Çıktı zaten, City'nin de bir sürü yerde kulübü var, NYCFC de onların, çinden alıcaklar şimdi, oyuncularını oraya kiraya yolluyor bazen, şimdi Guardiola'nın kardeşi de İspanya ikinci liginden kulüp aldı, birinci lige çıkarmaya çalışıyorlar. Chelsea de Hollanda'da kulüp bakıyor. Guardiola'nın kardeşi İspanya ikinci liginde kulüp aldı.

Watford'un sahibi Giampaolo Pozzo da Watford, Udinese ve Granada kulüplerinin sahibi, kafasına göre oyuncu geçiriyor ordan oraya.

Bayern indirimi kabul ederse Alonso'nun sözleşmesini 1 sene daha uzatacakmış. Alonso'nun yerini doldurmak için PSG'den Verratti ve Rabiot'la, Dortmund'dan da Weigl'la ilgileniyorlarmış. Ayrıca sağ/sol bek için Kolasinac ve Henrichs'le de ilgileniyorlarmış. Sportbild'e göre.

Ayrıca Alaba/Bernat varken ne Kolasinac'ı diye de düşündüm ama bu söylenti bi süredir bild kaynaklı döndüğü için ekledim. Gerçi Bayern'in söylentilerde hiç adı geçmeyen bi adamı alma huyu var, imza aşamasında son dk öğreniyorsun.

Son düzenleme:
Alaba stoper bölgesinde oynamayı sol bekte oynamaya tercih ediyormuş.
Ancelotti'de son 2-3 maçtır Alaba'yı stoperde değerlendiriyordu.
Belki Bernat'la birlikte oynayacak bir adam bakıyor olabilirler sok bek için.

Alabanın stoper olayını Pep de açıklamıştı geçen yıl sanki. Avusturyada da ortada oynamayı bilerek istiyormuş zaten.

İlginç ama adam Dünyanın en iyi sol beki denilebilir.

Alaba daha once merkez de oynamak istedigini soylemisti ama bu daha cok orta saha icin di sanirim.

Kolasinac rezil bir futbolcu ne işi var Bayer Münih'te, Weigl iyi olur. Ama Dortmund'dan oyuncu almayacağız diye açıklama vardı.

Kolasinacin neresi sacma?

Alonsonun bu sene sonu sözlesmesi bitiyor. Alaba orta saha merkezde oynamak istedigini bir cok kez söyledi.

Juan Bernat baya iyi bir oyuncu. O nun yedegide Kolasinac olacak (ki Kola baya iyi bir oyuncu)

Ben beğenmiyorum oyun stilini Musap, Bayern kalibresinde bir oyuncu olmadığını ikimizde biliyoruz.

Bayern Hoffenheim'in solbek oyuncusu Jeremy Toljan'la ilgileniyormuş, Sky'a göre.

Yalnız bu Berke ne deliriyordur şimdi ne yönden konuşsa patladı bu sezon.

Kolasinacin neresi sacma?

Alonsonun bu sene sonu sözlesmesi bitiyor. Alaba orta saha merkezde oynamak istedigini bir cok kez söyledi.

Juan Bernat baya iyi bir oyuncu. O nun yedegide Kolasinac olacak (ki Kola baya iyi bir oyuncu)

Alaba ortada gayet iyi de Alonso gibi regista oynayacak adam olduğundan emin diilim, belki oynar bilmiyorum. Weigl/Verratti daha iyi sanki o tarz için, Verratti'yi sanmıyorum alabileceğini Bayern'in ama Weigl'ı alabilirler. Gerçi Kimmich var orda ama onu yavaş yavaş sağbeke hazırlıyorlar galiba, milli takımda da sağbek oynatıyorlar.

Son düzenleme:
Biz hoffenheim'in oyuncularıyla ilgilenmeyiz, bizim seviyemiz diiller derdi ne diycek..
Carlo ile durumu görüyoruz işte. Bir de Alaba ile Lahm'ın bek dışında oynamaması gerektiğini söylerdi Carlo da Lahm'ı orta sahada ve Alaba'yı stoperde kullanabiliyor.

Real kim bizim en iyi oyuncularimizi almak kim? :asd22: En son Manchester Mülleri aliyordu. :asd22:

Kross, yillik 13 milyon avro maas istedi diye gönderildi,biz gönderdik. Bayern 80 istemis. :asd22: Sanki paraya ihtiyacimiz var. TV deal sorununu halledince, harcama gücümüzü 2ye katlayacagiz. İspanyol ve italyanlar transferler konusunda cok iyiler! Simdiye kadar Bayerne 40-50 oyuncu falan transfer ettiler. Yaz bitene kadar 200 falan olur.

Ancelotti hocam transfer olmayacagini acikladi. World class RB ve kanat oyuncusuna ihtiyacimiz olsa da piyasa da Bayern seviyesinde oyuncu yok. Bernardeschi, Sane falan Comandan iyi degiller. Sag bek icin world class bir oyuncu yok. Bellerin ispanyol ve savunmasi Rafinha seviyesinde. Abartilan oyunculardan biri de o.

Yaptigimiz en büyük hata De Bruyneyi almamak. 1 sene bekleyip, bu sene transferi planlaniyordu. Beklemekte hata yaptik.

Ancelotti hocami taniyanlar, futbol görüslerinin benimkine cok benzedigini söylüyorlar. 3-4 gün önce De Scigliodan bahsettim. Ayni gün resmi teklif yapmisiz. Ben Saneyi istemiyorsam, Ancelotti hocamda istemez. 1 sene daha izleyelim, gelisimine bakalim, 37 milyon avroluk satin alma maddesi var, begenirsek aliriz. Guardioladan nefret eden, 3 yil boyunca Bayernin CLyi kazanamayacagini söyleyen ben, Ancelotti hocamla CLde seri yapacagimizi düsünüyorum. Yeter ki, Kalle ve Reschke istedigi oyunculari alsinlar.

Ancelotti hocam, genc oyuncularin world class seviyeye gelecegine inaniyorsa, onlari oynatir ve o seviyeye cikarir. Yoksa bazilari gibi sirf genc oyuncu oynatmak icin oynatmaz.

:d bu salak nerde ya banlandi mi?

Geri
Üst Alt