Bayern Münih Takip Başlığı

Ancelotti hocami taniyanlar, futbol görüslerinin benimkine cok benzedigini söylüyorlar. 3-4 gün önce De Scigliodan bahsettim. Ayni gün resmi teklif yapmisiz. Ben Saneyi istemiyorsam, Ancelotti hocamda istemez. 1 sene daha izleyelim, gelisimine bakalim, 37 milyon avroluk satin alma maddesi var, begenirsek aliriz. Guardioladan nefret eden, 3 yil boyunca Bayernin CLyi kazanamayacagini söyleyen ben, Ancelotti hocamla CLde seri yapacagimizi düsünüyorum. Yeter ki, Kalle ve Reschke istedigi oyunculari alsinlar.

Allahin davari

650 gün mü yuh, Fatih Haci da 200 gün fln almis. Ne yapti bu Fatih, son zamanlar pek küfür edecek profil uygulamiyordu acikcasi

Carlo ile durumu görüyoruz işte. Bir de Alaba ile Lahm'ın bek dışında oynamaması gerektiğini söylerdi Carlo da Lahm'ı orta sahada ve Alaba'yı stoperde kullanabiliyor.

Doğrudur, çocukluğumdan beri Bayern'liyim diyordu, ben onun çocukluğunun çok uzak olmadığını düşünüyorum. Bu 2010-2013 arası, özellikle Heynckes zamanında Bayern'li olmuş genç çocuklar hep bunun gibi, özellikle Almanya dışından olanlar hiç çekilmiyor.

Bırak gelsin ya, konuşsun kimseye bi zararı yok, gereksiz takıyorsunuz bence.. Anlatsın muhabet oluyor işte..
Çok şikayet vardı o yüzden tutmadım, bir de sürekli bizim takıma laf atıyordu biz de biliyoruz bir halt olmayacağını da gelip bu kadar ezmeye izin vermemiz doğru olmazdı.

Çok şikayet vardı o yüzden tutmadım, bir de sürekli bizim takıma laf atıyordu biz de biliyoruz bir halt olmayacağını da gelip bu kadar ezmeye izin vermemiz doğru olmazdı.

Konuşsun ya onun konuşmasından ne olur. Enteresan bi konuşma tarzı vardı meydan okuyan eğlenceli oluyordu okuması, tam o anlattığım grup belli.

Doğrudur, çocukluğumdan beri Bayern'liyim diyordu, ben onun çocukluğunun çok uzak olmadığını düşünüyorum. Bu 2010-2013 arası, özellikle Heynckes zamanında Bayern'li olmuş genç çocuklar hep bunun gibi, özellikle Almanya dışından olanlar hiç çekilmiyor.
Kaya Bilir

tamam iste senden baska kimse ilgilenmediginden psikopatin teki gelip 20 satir guardiolayi ancelottiyi anlatinca beynimiz sey ediliyor

İlgilenmiyorum ki, görünce okuyorum, vay be diyorum geçiyorum. Gereksiz kafaya takıyorsunuz, genç çocuk heyecan yapıyor.. Siz bilirsiniz tabi rahatsız oluyorsanız almayın.

@Mehmet Ozturk

Yahu kardesim, sürekli salliyorsun. Ben 20 yildir fazla bir zamandir Bayern Münihliyim. Cok fazla kaynagim var. Ben bile transferleri ögrenemiyorum. Transferle ilgili direktör tek basina calisiyor. Ondan baska kimsenin haberi bile yok.

İspanyollarin ingilizlerin hayati yalan. Adamlar sürekli salliyor. Yok Jesusu aliyorlar, yok Saneyi aliyorlar. Sana o zamanda dedim, almayacaklar. Sana Bayernin istedigi kanati söyleyim. Julian Brandt. Burke kim ya? İskoc, İngiliz balonlarina mi kaldik biz. Bu sene kanat istesek zaten Saneyi alirdik. Ancelotti hocam kimseyi istemedi. Sadece Nanteste bir genc yetenek var, onu istemis. Onu alacaklar diye biliyorum. Garip bir ismi var. Aklima gelmedi simdi.

Ben bu foruma neden gelmistim? Yozgat ya da Adem diyelim. Onunla tanismak istiyordum. Söz vermistim. Sözümü tutmak icin geldim. Yarin müsaitim. Bugün antremani izlemeyi gittim. Yarin istedigi yere gelirim. Saat 20ye kadar zamanim var. Bulusacagimiz yeri yazsin.

Cidden Yozgat oldugunu anlamadiniz mi hala? Gs formali bir resmini atmasini isteyin. :asd22:
son yılların en enterasn yorumlarından biriydi.. bunun gibi bi iki rönesans çalışması daha vardı ama temizlenmiş sanırım

Real kim bizim en iyi oyuncularimizi almak kim? :asd22: En son Manchester Mülleri aliyordu. :asd22:

Kross, yillik 13 milyon avro maas istedi diye gönderildi,biz gönderdik. Bayern 80 istemis. :asd22: Sanki paraya ihtiyacimiz var. TV deal sorununu halledince, harcama gücümüzü 2ye katlayacagiz. İspanyol ve italyanlar transferler konusunda cok iyiler! Simdiye kadar Bayerne 40-50 oyuncu falan transfer ettiler. Yaz bitene kadar 200 falan olur.

Ancelotti hocam transfer olmayacagini acikladi. World class RB ve kanat oyuncusuna ihtiyacimiz olsa da piyasa da Bayern seviyesinde oyuncu yok. Bernardeschi, Sane falan Comandan iyi degiller. Sag bek icin world class bir oyuncu yok. Bellerin ispanyol ve savunmasi Rafinha seviyesinde. Abartilan oyunculardan biri de o.

Yaptigimiz en büyük hata De Bruyneyi almamak. 1 sene bekleyip, bu sene transferi planlaniyordu. Beklemekte hata yaptik.

Ancelotti hocami taniyanlar, futbol görüslerinin benimkine cok benzedigini söylüyorlar. 3-4 gün önce De Scigliodan bahsettim. Ayni gün resmi teklif yapmisiz. Ben Saneyi istemiyorsam, Ancelotti hocamda istemez. 1 sene daha izleyelim, gelisimine bakalim, 37 milyon avroluk satin alma maddesi var, begenirsek aliriz. Guardioladan nefret eden, 3 yil boyunca Bayernin CLyi kazanamayacagini söyleyen ben, Ancelotti hocamla CLde seri yapacagimizi düsünüyorum. Yeter ki, Kalle ve Reschke istedigi oyunculari alsinlar.

Ancelotti hocam, genc oyuncularin world class seviyeye gelecegine inaniyorsa, onlari oynatir ve o seviyeye cikarir. Yoksa bazilari gibi sirf genc oyuncu oynatmak icin oynatmaz.

#tbt

Arkadas biraz garipti, diger hesabi ile de Milan fanatigi idi galiba, yada Milan´i savunuyordu sürekli. Mihajlovic´i hic hata yapmayan (Öyle hoca belki uzayda vardir), kusursuz, müthis, Milan´i yeniden saha kaldiran hoca olarak anlatiyordu. (basarisiz istasyonlarini hatirliyorun sinisanin) Allah Allah diyordum, ben mi yanlis hatirliyorum. Bir kac ay sonra bir baktim sinisa milandan kovulmus.

Yani ilginc bir arkadas idi...

son yılların en enterasn yorumlarından biriydi.. bunun gibi bi iki rönesans çalışması daha vardı ama temizlenmiş sanırım

Bayern Münih´in B´sini bile ögrenemesi de ilginc 20 yilda. Aziz Yildirim gibi bir adam yönetiyor Bayern Münih´i, Uni Hoeneß ile... Hoeneß kulübü her acidan yönetir, hapisten bile... Öyle otonomi vermez kimseye, ama futbolu cok iyi bildigi de gercektir...

Bayern Münih´in B´sini bile ögrenemesi de ilginc 20 yilda.

İlaveten bugün Bayern taraftarı olduğunu söyleyen ve Bayern'in Jupp zamanındaki gibi kontraatak veya direk futbola dönmesi gerektiğini söyleyenler de Bayern'i bitek o 2012-13 sezonundaki Barcelona maçlarında seyredip taraftar olmuşlar, Bayern Jupp zamanında da yğzde 60 ortalama topa sahip olma oranıyla oynuyordu, Barcelona maçlarındaki kadar direkt oynamıyordu, o maçlarda kontra ağırlıklı oynamıştı bitek.

Geri
Üst Alt