Bayern Münih Takip Başlığı

Kicker'a göre (Uli Hoeness'e göre) Niklas Sule'ye Chelsea, PSG, Inter ve Milan'dan da teklifler varmış onun için Hoffenheim'la sorunlar varmış ama gidermek için görüşüyorlarmış.

Bild'e göre €20 milyon serbest kalma ücreti olacakmış, detayları konuşuyorlarmış (Bayern'e gidecek şeklinde). 2017 veya 2018'i kastediyor sanırım. Birbiriyle çelişen iki haberden anladığım kadarıyla Chelsea ve diğer kulüpler Sule'yi Ocak'ta istiyor (Chelsea defans oyuncusu arıyor zaten), Bayern fiyatı indirip yazın almayı düşünüyor.

Son düzenleme:
Arjen Robben, kulübüyle olan sözleşmesini uzattı. (2018e kadar)

Niklas Süle ve Sebastian Rudy'i de aldı Bayern. Süle €20m, Rudy bonservissiz. Sağlık kontrolünden de geçtiler, yazın takıma katılacaklar. Chelsea'nin elinden aldılar Süle'yi.

Seneye Bayern'nin ciddi şekilde revizyon geçirmesi lazım

Ribéry-Xabi Alonso-Robben-Philipp Lahm bunlar yıllaca en iyi şekilde takımı taşıdı ama miladı doldu artık seneye çok fazla birşey beklememek lazım bunlardan

Hani mantıklı bir iş yapıp yerlerine yavaş yavaş genç topçuları eklemeye çalıştılar ama tutmadı Renato Sanches-Kingsley Coman-Joshua Kimmich iyi sağlam kumaşı olan gençler ama Bayern'i taşıyacak adamlar değiller işleri çok zor.Daha Douglas Costa-Mats Hummels-Thiago-Arturo Vidal gibi sağlam hazır adamlara ihtiyacı var

Carlo Ancelotti tam hayal kırıklığı oldu Bayern dönemi maalesef çok daha iyi şeyler bekliyordum ondan

Thomas Müller'se itici saçma sapan herifin teki olmadı Ancelotti'nin sistemine yazın başka lige gidecektir büyük ihtimalle

Yani işler çok karışık Bayern Münih için ama dünyanın en büyük 3 takımından biri olarak çok daha yüksek formlu sürekli zirveye oynayan bir takım olması gerekiyor Bayern'nin bana göre. Hani 21.yy'da sadece 2 kere alabildiler UCL'yi 12/13, 00/01 artık daha ileri gitmesi lazım Bayern'nin

Berke sen misin?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye Bayern'nin ciddi şekilde revizyon geçirmesi lazım

Ribéry-Xabi Alonso-Robben-Philipp Lahm bunlar yıllaca en iyi şekilde takımı taşıdı ama miladı doldu artık seneye çok fazla birşey beklememek lazım bunlardan

Hani mantıklı bir iş yapıp yerlerine yavaş yavaş genç topçuları eklemeye çalıştılar ama tutmadı Renato Sanches-Kingsley Coman-Joshua Kimmich iyi sağlam kumaşı olan gençler ama Bayern'i taşıyacak adamlar değiller işleri çok zor.Daha Douglas Costa-Mats Hummels-Thiago-Arturo Vidal gibi sağlam hazır adamlara ihtiyacı var

Carlo Ancelotti tam hayal kırıklığı oldu Bayern dönemi maalesef çok daha iyi şeyler bekliyordum ondan

Thomas Müller'se itici saçma sapan herifin teki olmadı Ancelotti'nin sistemine yazın başka lige gidecektir büyük ihtimalle

Yani işler çok karışık Bayern Münih için ama dünyanın en büyük 3 takımından biri olarak çok daha yüksek formlu sürekli zirveye oynayan bir takım olması gerekiyor Bayern'nin bana göre. Hani 21.yy'da sadece 2 kere alabildiler UCL'yi 12/13, 00/01 artık daha ileri gitmesi lazım Bayern'nin

Kimmich taşır Bayern'i heryere, yıldız olmaya doğru gidiyor hem milli takımda hem Bayern'de. Sağ bek almazsa Bayern Lahm'ın yerine sanırım oynar, yoksa orta saha ve stoper.

Ancelotti'nin kalmalarını istemesine rağmen Alonso'yla sanırım sözleşme yenilemeyecek Bayern (emin diilim bunla ilgili bisürü şey çıkmıştı), Lahm'ı da 1-2 seneye sportif direktör yapmaya hazırlanıyor Bayern.

Evet revizyon gerekiyor Bayern'e bence de, ama ben biraz Höeness kafasında düşünüyorum, Bayern'e daha çok Alman, daha çok genç hatta mümkünse alt yapıdan oyuncu lazım, yanlarına da birkaç yıldız. Tarihlerindeki tüm başarıları en iyi Alman oyuncuların ve hatta gençlerin olduğu kadrolarla yaşadılar. Son 2012-13'te de 11'de genç takımlarından çıkma 5 oyuncu + Neuer ve Boateng vardı. Ordan burdan çok yabancı doldurup başına İtalyan getirince Trapattoni'li Bayern gibi oynamaya başladılar. Ancelotti'yle genç oyuncular fazla ilerleyemiyor, öbür takımlarında da öyleydi, Van Gaal, Heynckes ve Guardiola varken gençler çok oynuyordu.

Hoeness RB Leipzig'in hocasını beğeniyormuş gerçi, eski Bayern'li o da.

Gerçi Ancelotti'nin işi belli olmaz, gider CL'yi kazanır. Ama Lahm 40 yaşına kadar kalsıni Alonso da 1-2 sene daha kalsın istiyormuş, Robben'le Ribery'nin sözleşmelerinin uzatılmasında da ısrarcı olmuş. Milan'a çevirmek istiyor heralde Bayern'i.

Ben olsam Bayern'in yerinde Ancelotti'yle bir yere varamazlarsa 1-2 sene içinde Bayern'in başına Löw'ü geçiririm, genç Almanlara yönelirim, Löw hepsini iyi tanıyor. Bayern de yeni akademi yaptı zaten yakında açacak.

Yazıklar olsun la 11. sıradaki Schalke 04'ü yenemiyorsanız

Bu sene ligde Schalke 04'ü yenmeyeni dövüyorlar
Eintracht Frankfurt
Hamburg
Hoffenheim
Köln
Hertha Berlin

Hepsi sırasıyla bir elden geçirdi

Bayern'de deplasmanda yenmişti Allianz Arena'da yenemiyorlar

678e555d72aa7e134786958c30f1573f.jpg

Bayernin 2 senelik transfer listesini aciklayim size

Gnabry