Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
ipi canım çekti o nasıl liste lan öyle
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ipi canım çekti o nasıl liste lan öyle
Bayernin 2 senelik transfer listesini aciklayim size
Gnabry
Weigl
Henrichs
Tah
Weiser
Brandt
Goretzka
Geis
Dembele
PULISIC
Gerhardt
PASSLACK
Heintz
Dahoud
herifler Dortmundu kerhanelerine çevirdi ama yetmez
Bizim zamanında Trabzon'u çevirdiğimiz Fener'in Bursa'yı çevirdiği gibi.
Weiser zaten Bayern'den gitti, giderken de yeni sözleşme uzatmayı reddedip gitti. Oynama garantisi olmadan dönmez sanırım, onun için gitti çünkü giderken de bi sürü büyük kulübü reddedip Hertha'ya gitti çünkü.
Pulisic de bana göre olmaz. Dortmund'dan Dembele gidebilir, İspanya veya İngiltere'ye de gidebilir. Dortmund'da kalmaz o.
Dahoud seneye İngiltere'ye gider bence.
Brandt da belli olmaz.
Gnabry olabilir.
Weiser ayni Hummels gibi olur. Alman sag bekler pek yok. Weiser bana göre top 3 ün icindedir. Lahm in velihati olacaktir
ben sahsen pulisici cok begeniyorum akilli bir oyuncuya benziyorBizim zamanında Trabzon'u çevirdiğimiz Fener'in Bursa'yı çevirdiği gibi.
Weiser zaten Bayern'den gitti, giderken de yeni sözleşme uzatmayı reddedip gitti. Oynama garantisi olmadan dönmez sanırım, onun için gitti çünkü giderken de bi sürü büyük kulübü reddedip Hertha'ya gitti çünkü.
Pulisic de bana göre olmaz. Dortmund'dan Dembele gidebilir, İspanya veya İngiltere'ye de gidebilir. Dortmund'da kalmaz o.
Dahoud seneye İngiltere'ye gider bence.
Brandt da belli olmaz.
Gnabry olabilir.
ben sahsen pulisici cok begeniyorum akilli bir oyuncuya benziyor
Lahm ve Bastian'ın futbolu bu kadar erken bırakması çok garip geliyor.
Bastian mental olarak bıraktı 2 senedir. Lahm da hala üst düzey oynayabilecek en az 2 senesi varken 33 yaşında bırakmış olacak.
Arkadaş bu Bayern'e ne oldu böyle yav
Lewa etkisiz
Robben yavaş yavaş köreldi
Xabi-Lahm bitti artık
Thiago cünup her attığı pas rakibe takılıyor
Javi Martínez bildiğimiz gibi
Alaba ciddi düşüş var
Müller kendini bitirdi
Renato&Coman geçen senenin çok altında
Adamım Douglas Costa yardırıyor yine
Prandelli Galatasaray'ına döndü Bayern kendisine gelsin artık
Yorulmuş tadında bırakmak istiyor. Bayern'den başka yerde de oynamak istemiyor. Yorulduğu da belli oluyor aslında artık, Guardiola da arada orta sahada oynatıp idare ediyordu bunu onu tercih ediyordu bu da.
Guardiola gittiğinden beri Lewandowski hariç hepsinde bir düşüş var bunların. Guardiola bunları maç ayırdetmeksizin sürekli beşinci viteste tutuyordu ve çok net bi oyun sistemleri vardı herkes iş yapıyordu, Ancelotti geldiğinden beri ne yaptıkları belli diil, arada Robben veya Lewandowski parlıyor maç alıyor Bayern. Ancelotti gençlere çok güvenmiyor gibi daha çok deneyimli oyuncuları oynatıyor Coman Sanches filan 3-5 dk oynarsa oynuyor, Guardiola'nın takımında her hafta rotasyon vardı farklı farklı mevkilerde de olsa oynuyordu hepsi Rode hariç. Bi o çocuk fazla şans bulamadı Guardiola'yla.
Ama bakarsın gider CL'yi kazanır herif, öyle de enteresan bi adam bu Ancelotti, biz Nisan'da form tutucaz diyor.
Lahm sezon sonu futbolu birakacagini acikladi resmen, ayrica simdilik sportif direktor olmayi dusunmuyormus.
FC Bayern München is surprised by the approach of Philipp Lahm and his adviser. Uli Hoeneß and I have held open, intensive and constructive talks with Philipp in recent months about a possible position as sporting director of our club. At the end of last week, he informed us that he is currently not available for such a position and that he would like an early termination of his player contract, which runs until June 2018, at the end of the current season.
Until yesterday we assumed that there would be a joint announcement on this decision by Philipp Lahm and FC Bayern München.
Bayern kulübü şöyle bir açıklama yapmış, açıklamanın ilk bölümünde de sportif direktörlük konusunda bir serzeniş var:
FC Bayern Munchen statement on Philipp Lahm - FC Bayern Munich
Bu herife sportif direktörlük vermek istiyorlardı gerçekten, 2018'e kadar da sözleşmesi olmasına rağmen saygı duyup sözleşmeyi iptal etmeyi kabul etmişler, karşılığında bunu beklerdik gibi bir havaları olmuş sanki.