Bayern'de Ancelotti rotasyon yapmıyor, hep aynı 11 ve aynı değişiklikler yapıyor, o yüzden Coman, Sanches, Kimmich gibi oyuncular fazla süre bulamadılar ve yaşlanan takıma yavaş yavaş monte edilemediler, özellikle Sanches hiç oynamıyor.
Doğru düzgün oynamayan Coman ve Costa'da hatta Müller'de de bence biraz gerileme oldu bu sene. Hatta Thiago dışında ilerleme gösteren oyuncu yok denebilir. Robben Ribery Vidal iyiydi ama her maç 11 oynuyorlar, son maçlarda yorgunluk belli oluyordu. Guardiola bu işi iyi yapıyordu, sürekli rotasyonla oynatıyordu oyuncuları ve iyi verim alıyordu. Ancelotti için yıldızları memnun eden adam diyorlar, kişisel beceriye dayalı performans alıyor diyorlar, yıldızları küstürmemek için 11'den kesmiyormuş bu şekilde verim alıyormuş. Man manager diyorlar kendisi için, bilmiyorum tabi Bayern'in içinde diilim. Guardiola kim iyiyse veya kim lazımsa onu oynatıyordu, sık sık da rotasyon yapıyordu. Sağ bek lazımsa "sen sağ bek oynıycaksın" diye orda oynatıyordu, nasıl oynayacaklarını filan öğretiyordu, Kimmich'i milli sağ bek yaptı, euro 2016'nın en iyi 11'ine sağbek olarak seçildi herif.
Orta sahaya yine adam arıyormuş Bayern, Sanches'i ne yapacaklar bilmiyorum. Son dönemde Kimmich için fazla süre alamadığı için mutsuz haberleri çıkmıştı hatta kendisi de mutlu değilim filan demişti, Ancelotti de Sanches ve Kimmich ayrılmayacaklar demiş geçenlerde, demek içerde konuşuluyor bunlar. Bayern'in geleceğinde gençler olacak Hoeness'in bu duruma sıcak baktığını da sanmıyorum. Ancelotti biraz Milan gibi yönetiyor Bayern'i, hep aynı tecrübeli oyuncular, hep aynı 11'ler.
Bence Bayern'in kulübü anlayan bi Alman teknik direktöre ihtiyacı var gibi ama şu an Bayern'i kaldıracak bir Alman yok gibi, geçen sene Guardiola'nın uzatmayacağını öğrendiklerinde Klopp'la anlaşabilirlerdi, bence o fırsatı kaçırdı Bayern. Bakalım Bayern seneye takıma genç oyuncuları monte edip düzeltecek mi.