Bayern Münihli Yıldızlardan Galatasaray'a Maçla İlgili Övgüler!

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Raphael Guerreiro, Sven Ulreich ve Joshua Kimmich Galatasaray Maç'ı hakkında açıklamalarda bulundu.

içerde atamadığımız için yenildik deplasmandaki maçı da hakem (ocun portekizli) almıştı zaten. 2. maçta bence daha akıllı oynadık ama ilk maçta aldığımız riske karşılık farka bile gidebilirdik bayern'e karşı. o maçın ilk 45'i fener'le oynadığımız süper finalin son yarım saati gibi oldu.

O maç baskıyla boğmuştuk ve oyun bizdeydi. Sonrasında Harry kane'i kullanıp ona uzun oynadılar. Kane'de topların hepsini indirip takımını rahatlatmisti. O maç 3 önemli etken skora etki etti. Kazimcanin berbat oyunu, kerem'in kaçırdığı goller, kane'in baskıyı kırmalarındaki rolü ve attığı gol.

Sonrasında Harry kane'i kullanıp ona uzun oynadılar. Kane'de topların hepsini indirip takımını rahatlatmisti.
Kane gole kadar baya kötüydü o maçta. Özellikle hava toplarında. Davinson baya sindirmişti.

Screenshot-Capture---2024-10-03---15-42-17.webp

Baskıyı kıran adam kendisiydi. Uzun toplarını indirip dağıtımı yaptı. Her uzun hava mücadelesi zannetmeyelin.
Elimde ispat için başka görsel yok. Pekiştirmek için attım. Maçı dün gibi hatırlıyorum. Baya kötüydü Kane. Bizim takım fiziken düşünce oynamaya başladı.

fb gibi hissediyorum

Bunlara Fenerbahçe tarzı küçük takımlar sevinir beyler yapmayın etmeyin ...

Üzerinden 1 sene geçti bunlarda bizim tff gibi geriden geliyor

Geri
Üst Alt