Bayern Münihli Yıldızlardan Galatasaray'a Maçla İlgili Övgüler!

Elimde ispat için başka görsel yok. Pekiştirmek için attım. Maçı dün gibi hatırlıyorum. Baya kötüydü Kane. *Bizim *takım *fiziken *düşünce *oynamaya başladı.
*.kesinlikle sevgili mert . mac biter bitmez bu ve daha detaylisini nacizane belirtmistim . o gun 65 den sonra yedeklerden gireceklerin yorulan ve cikmasi zorunlu isimler ayarinda olmalari gerekirdi .

< - > malesef , o gun oynadigimiz oyunu macin geneline aksiyon (genel ofans) & reaksiyon (takim genel defansi) denklemi baglaminda saglikli uygulayamamamiz ; kismen kadro muhendisligi ile de alakali bir denklem.
( salt bu mac degil, genel sezon kadro muhendisligi planlamasi problemi ) .

velhasil, nacizane gozlemim ,o gun puan,puanlar kaybedildiyse ; kacirdiklarimiz disinda takim defansi babinda macin son yarim saatini kismen zorunlu pasif oynamamizla alakasi bariz di . <- kanimca ->
( duruma-nabza gore serbet yapilmali idi ) . maci bir butun ve macin her anini da ekonomik dusunmeliydik,,,,<-> *ozellikle bu tur *klasik *versuslar da ^maci bir yere kadar tasimak yetmiyor.gecmiste yasadigimiz ornkler de oldugu gibi .

diger yandan,
macin uzerinden uzun sure gecmesine ragmen ^halen bizden ve ozellikle asy atmosferi ve oyunumuzdan ovguyle bahsetmeleri - kanimca , bi bakima kendilerin de ne denli iz biraktigimizi da belirten done'ler olarakta bakilabilir .
burda kanimca ^aslan payi asy nin atmosferi dir muhabbette basrolu kapan .

*skordan bagimsiz - oynanan dise dis ve pozitif oyunumuz & asy nin atmosferi ve destegi -dolayisiyla- ^hak edilen ovgulere layik kalmamiz ve bunun haber degeri tasimasi , ve bunu da *rakip oyuncular dan dinlemek ,bize dair kiymetli bir degerlendirme diye dusunuyorum.....

saygi ve selamlar .

O gün oynanan 60 dakikalık futbol çok şeyler hayal ettirdi ama sonrası hiç o beklentiyi karşılamadı. Boey in yokluğuda çok etkiledi.

Bu bayern maclari yavas yavas her yil uefa kutlamasi dönmeye basladi.

Zamanlama olarak çok yerinde olmuş

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Okan hoca degil, toreyra topcu degil

Bayernin hocasida topcularida bizimkelerden iyi

Geri
Üst Alt