Bayındır: "Bu sezon temiz bir futbol oynuyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1573040958142.png

Altay Bayındır: "Birine zarar vermek en son isteyeceğim şey. Böyle bir karakterim yok. Geride olduğunuz bir maçta oyunu en hızlı şekilde başlatmak istersiniz. Topu alma şansı olmamasına rağmen oyuncu üzerime doğru gelmişti. Sadece oyuna odaklandığım bir noktadaydım."

Bayındır: "Bir an önce topu oyuna sokmak için yaptığım bir hamle, ne yazık ki bu şekilde gelişti. Ancak gerçek ekranlara yansıyan şekilde olmadı. Kariyerim boyunca üç sarı kart gördüm ve hiç kırmızı kart görmedim."

Bayındır: "Takım olarak bu sezon temiz bir futbol oynuyoruz. Sadece futbola ve sahadaki oyunumuza odaklanıyoruz. Ligin en az sarı kart gören takımıyız."

De Marke Sports

Ligin en dusuk faul basina kart oranina sahip takimi

Bu isin sonu temiz futboldan temiz krampona kayar gibi gorunuyor

Ligin en az sarı kart gören takımı oldukları doğru. Neden acaba?

Kariyer'i derken ? Daha 19 yaşındasın yahu :D

Gözümden düştün lan hiyar agasi. Seni cokca savundum burada. Yalan soylemek yerine hataliydim ozur dilerim desen çükün mü düşerdi yani? Uzerine sari laci formayi geciren herkes mi boyle yalan dolan hileye basvurur arkadas? Ne cirkef bir oluşumsunuz siz ya?

Kendi takım arkadaşları ve taraftarları bile kıçıyla gülüyordur.... Hazır olun ayıdan daha beter karakterde bir yavşak doğuyor... Böyle yaparak takımda kendini garantiye almak istemiyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum... Böyle devam et sayın çöp kovası.

Kendi takım arkadaşları ve taraftarları bile kıçıyla gülüyordur.... Hazır olun ayıdan daha beter karakterde bir yavşak doğuyor... Böyle yaparak takımda kendini garantiye almak istemiyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum... Böyle devam et sayın çöp kovası.
Hadi ayı bazı maçlarda kendini ekstra motive diyordu ve iyi kalecilik yapıyordu bu durduk yere rakibe pozisyon yaratan bir tip kariyerinin bitmesi saracoglunda yapacağı bir derbi hatasina bakar sonra kimse hatirlamaz .

Hemen bir portekizli hoca

Geri
Üst Alt