Bayram Tutumlu: "Kulübün önünü liseci dinozorlar kesiyor"

Sarp Ekin

10 Numara!
Canli dinledim,daha sert konustu,klubün önünü liseci dinozorlar kesiyor dedi,dursun secilirse takimi bitirir,Cenk Ergun çantacıdır aynı Bülent(Tulun) abisi gibi gitsin bir menajerin yaninda çalışmaya başlasın dedi vs.

Buyrun detaylar aşağıda;

Avrupa'da Galatasaray hakkında, inanılmaz bir borcu olduğu, Avrupa kupalarında men*olacağı ayrıca transfer yasağı gelebileceği sözleri var. Galatasaray kulis yapıyor ama bu kulisler işe yaramayacak bana göre. Galatasaray bana göre ameliyat masasında"

"Galatasaray'ı taraftara açsalar çok büyük üyesi olur. Sırf üyeden alacağı para olsa zaten ihtiyacı kalmaz. İyi bir marketing müdürü ve iyi bir sportif direktör ile zaten Fatih Terim var Galatasaray kurtulur.*Geçen sene menajerlere 7-8 milyon euro paralar verdiler. Barcelona başkanı olabilmeniz için 100 milyon euro teminat vermeniz lazım mesela. Galatasaray'ı Özbekler paramparça ettiler. Yeni başkan Mustafa Bey'e sesleniyorum, çekinme sonuna kadar git taraftar oalrak senin arkandayız"

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kimse o parayı da teminatı da ortaya koymaz

Çok sağlam Gs li işadamları var ama fanatiklik boyutunda destekleyen yok.Bir tane vardı onu da postaladılar Fransa'ya şansımıza

Geri
Üst Alt