Bazı Golcülerin Kendi Dizine Ne Kastı Var ?

Tamer Tuna

10 Numara!
rJb.jpg

Golünü attıktan sonra dizleri üstne düserek sevinen bazı futbolcuların
kendini sakatlama ihtimaline karsı tedbir alınabilir mi acaba..

sana kenarlarına şöyle bir sistem kurulabilir.

Ekli dosyalar

• 1523268684339.webp
    1523268684339.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 28
Cok hassas bir konu bu.
Trollemeni yakistiramadim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zenci futbolcularda sorun olacağını sanmıyorum alttan kaldıraç yardımı ile sürtünme şiddeti azaltılıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Islak cim icin katiliyorum dediklerinize ama kuru zeminde ciddi tahriş edecektir.Harekete gecmeden once uygulama yapilacak zemin islatilmali kesinlikle.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eskiden ..; eskiden dediğime bakmayın daha 10-15 sene önceleri menisküs olan topçunun spor hayatı rafa kalkardı.
şimdilerde operatör ve fizikçiye bağlı olarak 1-3 ayda toplu antrenmana geri dönüyolar.
Heralde bunlardan cesaret alıyolar. sözleşmelerine madde koymak lazım bunların..
yok saltoymuş, yok taklaymış, yok o da olmadı havada çift burgulu parandeler... falan filan işler işte..

Gol sevinçlerinde dikkatli olmaları lazım takla atarken sakatlanan , arkadaşını yaralayan ( Belhanda Donk durumu ) v.b durumlara şahit olduk...

Ciddi manada rahatsızlık duyduğum bir konudur.
Tamer ile aynı fikirdeyim.

Üstelik her saha zemini de kaymaya müsait olmayabiliyor.
Büyük risk bana göre.

Hele Drogba'nın Mersin İY maçında attığı golden sonra kaymaya çalışırken dizlerini toprağa sapladığı bir an vardır ki, içim parçalanmıştır..

Alnitak Alnilam Mintaka

MR. babagündüz; sulu kaydırakta bile ya kıçının üstünde yada kupaya atlar gibi kayıyolar baksana..
Belkide bunlar içinde ekmeğini bacaklarından kazanmayanaların bile, olabilecekler konusunda aklı başında gibi ...

Ciddi manada rahatsızlık duyduğum bir konudur.
Tamer ile aynı fikirdeyim.

Üstelik her saha zemini de kaymaya müsait olmayabiliyor.
Büyük risk bana göre.

Hele Drogba'nın Mersin İY maçında attığı golden sonra kaymaya çalışırken dizlerini toprağa sapladığı bir an vardır ki, içim parçalanmıştır..

Alnitak Alnilam Mintaka

İranla Milli maç golünde Cenk Tosunda dizine takılıp devrildi...

Benim de hep içim gider dizüstünde kaydıklarını gördükçe. Dizi tam bükmek bile ekleme zarar verir. Başka türlü sevinç tezahürü yok sanki?!:mad:

Geri
Üst Alt