Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.489
- 21
- 313
Kimsenin umrumda değilim bu olay çok kötü sonuçta insan olarak sevgiye ihtiyacımız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yekta/Metehan Kuzmanovski = Tarkan 'the atıl kurt'
Recep Yıldırım = Howard Wolowitz
Yiğit Karagöz = Merve Aydın
Emrah Yıldırım = Behzat Ç.
Hayri Cund = Jimmy Kimmel
Aslan Türkoğlu = Pirlo
Yasin Şimşek = Bihter Ziyagil
Yekta/Metehan Kuzmanovski = Tarkan 'the atıl kurt'
Recep Yıldırım = Howard Wolowitz
Yiğit Karagöz = Merve Aydın
Emrah Yıldırım = Behzat Ç.
Hayri Cund = Jimmy Kimmel
Aslan Türkoğlu = Pirlo
Yasin Şimşek = Bihter Ziyagil
Biri Arif Ulu icin Ali Ece demih puhahahahahahaha
Aynenbegenemedin mi ?
Hakan D. = Gökmen Özdenak (Somurtkan Şirin)
O rezil oldugun Dortmund analizini cikarsana bi ortayaAli Ece benim Analizleri yazmak icin daha cok tas firin ekmek yemesi gerekir.
Tabi Gökmen Özdenak gibi herseye salca olmak daha kolay.
O rezil oldugun Dortmund analizini cikarsana bi ortaya![]()
Bunlari bir cikar, cikarmayan ne olsun? Ikincisi ne alaka anlamis degilim.senin
#Ontivero Yildiz Olur
#Sneijder GS'a Gelmez
#Juventus'a yeniliriz
mesajlari da cikartalim ama ozamand![]()
Bunlari bir cikar, cikarmayan ne olsun? Ikincisi ne alaka anlamis degilim.
Birde bugün yildiz olan oyuncular icin attigim mesajlari cikar, örnek de Bruyne fln.
Benim bildigim ama ortaya ispat edemeden iftira atmak serefsizliktir.. Bunu kabullenmek mi istiyorsun yani?Sidik Yarislar Telegol ve sana yakisir Gökmen Abi
Ali Ece Klas Yorumcudur. Ugrasmaz bu tür seyler ile.
Benim bildigim ama ortaya ispat edemeden iftira atmak serefsizliktir.. Bunu kabullenmek mi istiyorsun yani?
Cevap gelmedigine göre kabullenmis.
Iyide Sneijder gelmez dememde yanlis olan ne var? Sneijder'in lehine bir durum be cocukSenin Sneijder gelmez ve türk futbolunda yabanci sinirlamasi inatla serbest olmaz demenler bile yeter.
arsivlere bakmak da gerek yok bilen biliyor.
Birsey demicem diyorum...ama olmuyor illaki bana salsa olacan sana iltibat kurmadim halde.
Argo ve Sert konusdun diye bilen kisi mi oldun.
Iyide Sneijder gelmez dememde yanlis olan ne var? Sneijder'in lehine bir durum be cocuk
Yabanci sinirlamasi icin tam 4 konu actim serbest kalsin diye, bunu da forumun 90% biliyor, niye simdi bu yalani attin ortaya? Bu kadar mi zoruna gittiCikar iste o mesajlari hadi
?
Ulan bari yalan söylerken biraz az atin da inanan olsun, bu kadar pislik olmayalim
Sinirlama hakkinda attigim bir mesaj
https://www.gscimbom.com/forum/f29-...tbol-beyaz-tv-69372/index363.html#post6072233
Ne oldu Ulu? Konus bakalim yalanci herif![]()
Cok iyi yatirim. Cok yetenekli. Topla oyunu iyi, oyun görüsü ve zekasi iyi yerlerde. Gercekten üstünde durulmasi gerekir. Sanmiyorum ama ilerde söyle sahte 9 sistemine dönersek Ontivero tam isabet.
Tek ufak bir handikapi var; gercekten boyu cok kisa.
Ama bu basarili olmasini engellemez, yanlis anlasilmasin.
Bunu ilk geldiginde yazdim dogruda, yine de yalan atmissin kardesimOntivero hakkinda Yorum bu ara
ve dana nice entryler farkli farkli konularda
Adnan Ziyagil= @Nuri Aslantas
Beşir = @Murat Urhan
Küçük Osman= @Fuat Ölmüşgiller
Ali Kaptan= @Emrah Yıldırım