bazı ünlü isimlerin forumdaki yansıması

Yekta/Metehan Kuzmanovski = Tarkan 'the atıl kurt'
Recep Yıldırım = Howard Wolowitz
Yiğit Karagöz = Merve Aydın
Emrah Yıldırım = Behzat Ç.
Hayri Cund = Jimmy Kimmel
Aslan Türkoğlu = Pirlo
Yasin Şimşek = Bihter Ziyagil

Recep'den olsa olsa Raj olur

-Tapatalk-

Yekta/Metehan Kuzmanovski = Tarkan 'the atıl kurt'
Recep Yıldırım = Howard Wolowitz
Yiğit Karagöz = Merve Aydın
Emrah Yıldırım = Behzat Ç.
Hayri Cund = Jimmy Kimmel
Aslan Türkoğlu = Pirlo
Yasin Şimşek = Bihter Ziyagil

Renktas olmadi bu :D Sanirim klavyen kaydi.

Bunlari bir cikar, cikarmayan ne olsun? Ikincisi ne alaka anlamis degilim.

Birde bugün yildiz olan oyuncular icin attigim mesajlari cikar, örnek de Bruyne fln.

Sidik Yarislar Telegol ve sana yakisir Gökmen Abi
Ali Ece Klas Yorumcudur. Ugrasmaz bu tür seyler ile.

Sidik Yarislar Telegol ve sana yakisir Gökmen Abi
Ali Ece Klas Yorumcudur. Ugrasmaz bu tür seyler ile.
Benim bildigim ama ortaya ispat edemeden iftira atmak serefsizliktir.. Bunu kabullenmek mi istiyorsun yani?

Cevap gelmedigine göre kabullenmis.

Son düzenleme:
Benim bildigim ama ortaya ispat edemeden iftira atmak serefsizliktir.. Bunu kabullenmek mi istiyorsun yani?

Cevap gelmedigine göre kabullenmis.

Senin Sneijder gelmez ve türk futbolunda yabanci sinirlamasi inatla serbest olmaz demenler bile yeter.
arsivlere bakmak da gerek yok bilen biliyor.

Birsey demicem diyorum...ama olmuyor illaki bana salsa olacan sana iltibat kurmadim halde.
Argo ve Sert konusdun diye bilen kisi mi oldun.

Son düzenleme:
Senin Sneijder gelmez ve türk futbolunda yabanci sinirlamasi inatla serbest olmaz demenler bile yeter.
arsivlere bakmak da gerek yok bilen biliyor.

Birsey demicem diyorum...ama olmuyor illaki bana salsa olacan sana iltibat kurmadim halde.
Argo ve Sert konusdun diye bilen kisi mi oldun.
Iyide Sneijder gelmez dememde yanlis olan ne var? Sneijder'in lehine bir durum be cocuk :)

Yabanci sinirlamasi icin tam 4 konu actim serbest kalsin diye, bunu da forumun 90% biliyor, niye simdi bu yalani attin ortaya? Bu kadar mi zoruna gitti :D Cikar iste o mesajlari hadi :D ?

Ulan bari yalan söylerken biraz az atin da inanan olsun, bu kadar pislik olmayalim ;)

Sinirlama hakkinda attigim bir mesaj :D (hatta 4-5 mesaj :D )

https://www.gscimbom.com/forum/f29-...tbol-beyaz-tv-69372/index363.html#post6072233

Ne oldu Ulu? Konus bakalim yalanci herif :)

Son düzenleme:
Iyide Sneijder gelmez dememde yanlis olan ne var? Sneijder'in lehine bir durum be cocuk :)

Yabanci sinirlamasi icin tam 4 konu actim serbest kalsin diye, bunu da forumun 90% biliyor, niye simdi bu yalani attin ortaya? Bu kadar mi zoruna gitti :D Cikar iste o mesajlari hadi :D ?

Ulan bari yalan söylerken biraz az atin da inanan olsun, bu kadar pislik olmayalim ;)

Sinirlama hakkinda attigim bir mesaj :D

https://www.gscimbom.com/forum/f29-...tbol-beyaz-tv-69372/index363.html#post6072233

Ne oldu Ulu? Konus bakalim yalanci herif :)

Ontivero hakkinda Yorum bu ara

Cok iyi yatirim. Cok yetenekli. Topla oyunu iyi, oyun görüsü ve zekasi iyi yerlerde. Gercekten üstünde durulmasi gerekir. Sanmiyorum ama ilerde söyle sahte 9 sistemine dönersek Ontivero tam isabet.

Tek ufak bir handikapi var; gercekten boyu cok kisa.

Ama bu basarili olmasini engellemez, yanlis anlasilmasin.

ve daha nice entryler farkli farkli konularda.
Nuff'said. The End.

Göz Ardi Etdim...Ali Ece Yorumu geliyor.
Illaki Göz Ardi etdi funskyonu kaldirmam gerekiyor, Hakan yine diyor bakmak icin.
Yine Aktif hale getirim.

Son düzenleme:
Ontivero hakkinda Yorum bu ara

ve dana nice entryler farkli farkli konularda
Bunu ilk geldiginde yazdim dogruda, yine de yalan atmissin kardesim :) Yildiz olur nerde demisim?

Ve direk bu mesajin ardindan Ontivero aciklamasi yaptim zaten ve bugün yine aynisi düsünüyorum; Hic kimse ne Ontivero kötü diyebilir, nede iyi diyebilir. Bunun icin birsey göremedik daha.

Hadi neyse, yanilmisim demek ki 100 futbolcudan 1nde.. Kaldi ki, teknik konusunda Ontivero'yu ben hala basarili bulabilirim, farkli.

Yalan atarken utandinmi peki? Sinirlama konusuna gel :)

1 oyuncu örnek verilmez, ben mesela senin gibi olsam, senin Dzemaili mesajlarini fln ortaya cikaririm, bu ama birsey ispat etmez ki :) He birde Pandev var :)

Son düzenleme:
Yok Ontivero Sahte 9 da isabet olurmus da... yok oyun görüsü cok iyi mis de...
bi de kendini futbol profesörü biliyor... :D haha

Dortmund Analiz varsa var ne olacak? Sanki banko Galibiyet var mesaji iletmek istedim okuyanlar. Teoretik sekilde bu, bu, su, olursa kazanabiliriz yazdim. Maksat eglence olsun diye yazildi.
Ayrica senin gibi iddaaci da degilim. Yok ben bilirim, yok herkez aptal, yok türk futbolu vs... Antipatik hareketler. O yüzden bunlar söylenmesi gerekiyor.

Not:

Bu mesaj gizlendi çünkü mesajın sahibi Hakan Delikanli sizin Yoksay Listeniz de bulunuyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt