bazı ünlü isimlerin forumdaki yansıması

Mustafa Kaya - Kibar feyzo
Melih Peker - vajina beyazlatan doktor ( avatar olarak kullanmıştı o gün bugündür, sevgili Melih doktorumu öyle imgeliyorum)
Cund - Osho
Erman - Assasins creed deki keranacı
Uğur Güzel - Mao

Aklıma geldikçe güncelleyeceğim bu mühim listeyi.
Mao? Maocuların Mao'su mu?

Mustafa Kaya - Kibar feyzo
Melih Peker - vajina beyazlatan doktor ( avatar olarak kullanmıştı o gün bugündür, sevgili Melih doktorumu öyle imgeliyorum)
Cund - Osho
Erman - Assasins creed deki keranacı
Uğur Güzel - Mao

Aklıma geldikçe güncelleyeceğim bu mühim listeyi.

bu 3kagitciyi diyorsun degil mi heis?

1530529242796.webp

gecen ay belgeselini izlemistim milleti iyi z...mis

@ismailenver --> Dursun Özbek

Zira sadece kendisi, kendini bu kadar savunabilir.

eey3Px.png

Bak böyle şeyler yaparsan cidden darılırım...Zaten tartışma olmasın diye 2 kişiyi engelledim seni de engellerim tüm hakaretlerini espri olarak alıyorum ama bunu kabul edemem doruk lütfen bel altı vurmayalım

Ben seni karakter olarak benzetmedim sadece ikinizde bir amaç uğruna savaşan fedai gibisin diye dedim..

Alınacağını bilseydim demezdim.. Ayrıca sende benden Özür dile, çünkü selo sensin ifadesini kullandın..

Birde forumda engellediğin iki kişi kimdir ? Dur tahmin edeyim.. @Keramettin TANRIVERDİ ve @Yasin Paçavra ?

Başta elbette ikinizin saf birer Beyaz Türk oluşunuz. Bunu sıklıkla dile getirmeniz. Sonrasında Ertuğrul Özkök'ün fularıyla birlikte çeşitli ülkelere gidip o ülkeler hakkında bilgi vermesi. Genel kültür seviyenizin ikinizin de yüksek oluşu. Gözlükler, İkinizi de saatlerce okuyabilirim.

Bu arada abi umarım sen de gömleğinin üstüne kazak atmıyorsunuzdur.

Başta elbette ikinizin saf birer Beyaz Türk oluşunuz. Bunu sıklıkla dile getirmeniz. Sonrasında Ertuğrul Özkök'ün fularıyla birlikte çeşitli ülkelere gidip o ülkeler hakkında bilgi vermesi. Genel kültür seviyenizin ikinizin de yüksek oluşu. Gözlükler, İkinizi de saatlerce okuyabilirim.

Bu arada abi umarım sen de gömleğinin üstüne kazak atmıyorsunuzdur.

Doğru tespit. Bir de ben bu özelliklere ek olarak yakışıklıyım, yunan tanrısı gibi fiziğim var ha bir de bütün bunların yanında mütevaziyim.

Geri
Üst Alt