Bazıları Daha Eşit | Uğur Meleke

Nihayet böyle bi yazı gördüm... Arkadaşlar hocamız gerçkten değerli bir insan biraz sabredin biraz sabır gösterin..asıl tepkiyi futbolcuya dayalı düzene alışmış ondan başka hiçbir halta yaramayan türk futbolcusuna verin... Prandelli için gerçkten zaman lazım... Daha 3. hafta adamın bırak gitmesini t.direktörlüğü sorgulanmaya başlandı...Nasıl bir futbol ülkesiyiz biz ya !

Yazarın burak ve selçuk için yazdıkları ne kadar doğruysa, hoca için yazmadıkları bir okadar eksik olmuş.Teşhis doğru "adalet", peki bu adaleti taraftarmı dağatacak ?
Yazının son cümlesi, "Parandelli Galatasaray gibi hedefleri şampiyonluk olan bir takımın hocası değil, yanlış tercih" olmalıydı.Bu tarz bir son cümle kurması için takımın adı Fenerbahçe mi olmalıydı ?

Güzel fakat eksik bir yazı olmuş, yazının hedefi oyunculardan önce oyuncu seçimi ve onları hazıryalan hoca olmalıydı,tabi birde bu hocayı getirenler.
Bu yazıyı okuyan taraftar kitlesinin ilk hedefi oyuncular olur, halbuki Hoca ve Yönetim olmalı bunun yanında son 2 yıldır galatasdarayın önünü kemek için yıtınan TFF olmalıydı.

Ben Uğur Meleke ve Mehmet Demirkol gibi adamların yazısını her zaman taraflı bulurum, Bu ülkede herkes Rıdvanı Şeytan bilir halbuki, artık yeni şeytanlar var.

Şimdi bazı arkadaşlar, ya kardeşim adam ne güzel yazmış.Bizim Eşşekler oynamıyor hoca neyapsın yeaa , yönetim transferleri yapıyor paraları alırken iyi, oynasınlar yea diyebilirler :) açıklayalım;

Bu ülkede çok güçlü bir fener medyası vardır, birde son dönemde Demirören gurubunun medyaya (Milliyet) girmesiyle biraz daha etkin bir beşiktaş medyası var.Bu taraflı spor medyasında, galatasaray'ı karıştıracak, takım,yönetim,taraftar içinde sorunlar çıkaracak haber ve yorumlar servis ediyorlar.Lütfen açın, spor servislerinin Galatasaray ile ilgili yazılarını dalga geçer gibidir altında ne bir yazar adı ne bir ropartajla ilgili bir bilgi.Anonim kimin ne zaman yazdığı belli olmayan haberlerle doludur.

Yazıya dönecek olursak doğru yöneleri olan eksik yazılmış bir yazı;Formalar adaletli dağıtılmalı noktası doğrudur.Bu adaleti sağalacak hocanın Galatasaray için yetersiz olduğunu söylememesi, 1 senede 2 yanlış hoca tercihi yappan yönetimi yazmaması, yabancı kurallarını BJK ve FB ye göre ayarlayan TFF ye değinmemesi, bu yazının eksikleridir.Ve bu yazının eksik kısımları olduğu sürece taraftarı futbolculara kışkırtmaktan başka bir işe yaramaz.

Bunları bizim yönetim ve prandelli harici herkes gördü. Anlamıyorum ki neden bu yanlışta ısrar edilir.

Geri
Üst Alt