Oğuz Serhat Can
Aslan Üye
- 28 Haziran 2011
- 7.518
- 0
- 1.021
Cevap: BBL 11/12 H:2 | Galatasaray MP 41-30 Banvit | 2.Periyot | Lig TV 3
47 iyii fark tek haneye dusmezz
47 iyii fark tek haneye dusmezz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şhumpert zaten 2.periyotun ortasında girdi ve 3lügünü attıShumpert'ın normal adam yaşı gereği yorulmuştur.Ama Zaza'dan katkı alamadık henüz hiç.Alabilsek maçlar çok daha kolay olacak.
Kinsey için ağlayanlar vardı.Hep Shipp´in daha iyi olduğunu düşünürdüm,yanılmadım sanırım.Her takıma lazım bir adam Shipp ve seneye Türk yapabiliriz.
shumperti napacaz ozamanKinsey için ağlayanlar vardı.Hep Shipp´in daha iyi olduğunu düşünürdüm,yanılmadım sanırım.Her takıma lazım bir adam Shipp ve seneye Türk yapabiliriz.
Kinsey için ağlayanlar vardı.Hep Shipp´in daha iyi olduğunu düşünürdüm,yanılmadım sanırım.Her takıma lazım bir adam Shipp ve seneye Türk yapabiliriz.
shumperti napacaz ozaman![]()
eğer nba bu sene oynanmayacaksa getirelim dwight howardı eurolig şampiyonluğumuz garant5i olsun . bu iş zazayla falan olmaz çünkü. zazanın ofansı sıfır. ikili oyunları çok iyi oynayan bir takımımız var ve howard bunun için dünyadaki en iyi pivot
kinsey daha kaliteli bir oyuncu.