BBL 13/14 ÇF 1.Maç | Galatasaray LH 70-72 Beşiktaş IF | MS | 13 Mayıs

Sürpriz ihtimalini arttırmak için bu turu 3 maça indirgediklerinden beri çekiniyorum bu tarz serilerden. 30 maçın emeği (Gerçi bu sezon pek emek olduğu söylenemez) 1 maçta gidebilir. O yüzden bir Euro League ciddiyetinde oynamak gerekir. İnşallah tribünler dolar..

pota altını iyi savunursak o atmosferde şutları öyle rahat sokamazlar. bence maçın kilidi pota altı savunması bizim için

Konsantre olup ciddiye alırsak 20 fark bile atarız. Ama takımın ligde ki çok kötü performansı beni korkutmuyo değil.

Besiktas formdaymis diye duydum. Ama ne olursa olsun, Galatasaray´in kalitesi bu turu gecmeye yetmeli.

Artik final dönemindeyiz. Ersin, Marko, umudum olmasa da Domercant gibi oyuncular formda olmali.

Arroyo, Bonsu vs. zaten herzaman belli bir seviyede oynuyorlar. Erceg´in performansi da önemli.

Besiktas formdaymis diye duydum. Ama ne olursa olsun, Galatasaray´in kalitesi bu turu gecmeye yetmeli.

Artik final dönemindeyiz. Ersin, Marko, umudum olmasa da Domercant gibi oyuncular formda olmali.

Arroyo, Bonsu vs. zaten herzaman belli bir seviyede oynuyorlar. Erceg´in performansi da önemli.

Dom dom forma giymesi çok zor yabancılarımız Arroyo-Hairston-Marko-Erceg-Bonsu olur playoffta çoğunlukla.

Konsantrasyon ve seyirci desteği lazım. Ben bu maça gidemicem işim olduğundan ama İstanbul'da olan diğer arkadaşlar mutlaka gitmeli ve fikret ormana gerekli cevabı vermeliler. Yoksa 1 sene boyunca Galatasaray takım mı diye gezinir ortada

Taraftarda o konsantrasyonu göremiyorum umarım takım konsantre olabilir ...

Buckman'ı hücum ribantı kralı yapmayalım da,pota altı korkutuyor beni,çare Ersin 4te.

Henry Domercant yabancı sınırı nedeniyle kadroda yok.

tecavüz istiyorum şu lalelere öyle bir koyalım ki ırkçı şerefsiz yalaka köpeklerin ikinci maça gitmeye yüzü olmasın

(bu sezon olimpiyattaki maçımızın tekrarını izledim şimdi o yüzden çok hırslıyım :D )

Sex on the beach yaparık :)

Ama şampiyon olurmuyuz bu çok ciddi problem . Hem taraftar hem oyuncular inanmıyor gibi . Yorulmuşluk ve doymuşluk var . Bu sene Final-8 yaptık biz kaçar gibi maçlara çıkıyorlar . İnşallah şampiyon olup seneye de Euroleague'de oluruz .

Geri
Üst Alt