BBL 13/14 ÇF 1.Maç | Galatasaray LH 70-72 Beşiktaş IF | MS | 13 Mayıs

Takımın 2 numarasının atışları potaya değmiyorsa olcaığı bu Malik şoparını nerden getirdiyseniz,tüm oyun Ender'in üzerine kaldı,haketmedik bugün.

Yazıklar olsunnnnn.Kargalarıbize güldürdüler ya.ne diyeyim:mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

o kadar övündük ülkerin , efesin yarı bütçesi ile avrupada daha başarılı olduk diye şimdi yarımız bütçeye sahip bjkye eleniyoruz..

Adam akıllı bir takıma yenilsek eyvallah,Besiktas ne Allah askına ya?

Maci izleyemedim ama zor mac demistim, bjk son maclarda cok iyi seri yakalamis, play offa girerken en formda takim bunlardi. Yuzdeli ucluklere ragmen yeterince fark yapamamisiz ilk yari.

Tapatalk

Deplasmanda kazanamayız bu seri 2-0 biter gecmis olsun... Rezil herifler...

Neyse sakin ben sakinim alırız ordaki maçı.

Reziller. Futbol takımından beter bir sezon geçirdik. Sözde küçülmeye giden fakirler bize ders verdi. Böyle leş bir baskete seyirci gitmemeli..! 2-0 olur biter artık.

Ergin Hoca çok inatçı birisi. Kafasında ne varsa o. Maç içerisinde gerekli hamleleri yapmakta çok geç kalıyor. Bugünkü maçı almak gerekiyordu alamadık ve elendik bence.

Bjk deplasmanını amma abarttınız ha... Son maça kalır her şey. :)

Muhtemelen Banvit ve Fener'den biri bizi elerdi zaten.Gerçeği hala tur gitmiş değil ama.

alsak ne olacak bu seferde banvit tokatlar..bu takımdan bu sene bişey olmayacağı belli idi ama bu kadr kötüsünü de beklemiyordum..

euroleague de son 8 e kalmamız ligdeki kötü gidişimizi görmemizi engelledi. şimdi takke düştü kel göründü. seneye yabancıları komple değiştirmeliyiz bence. tabi euroleague'e gider miyiz bütçe ne olur bilmem.

Bizim iki senedir domercanttan beklediklerimizi lofton yaptı.

Şu teo yu biz alsaydık süper olurdu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt