BBL 13/14 ÇF 1.Maç | Galatasaray LH 70-72 Beşiktaş IF | MS | 13 Mayıs

Banvit geçen finalin acısını çıkarır eğer geçersek. Gerçi eleneceğiz, tatava yapmaya gerek yok.

Ergin Ataman'a ne olduğunu anlayamıyorum. Ligin yarısından bu yana her maçta bir isteksizlik molaları geç alma ya da almama, formsuz olan oyuncu da ısrar etme var. Bu sene kurduğu takımda iyi değildi zaten, sadece üçlüğe dayalı takım kurdu ve elinde patladı gibi.

Arroyo'nun sorgulanma vakti geldi önümüzdeki sene için ,,

sporcu kötü oynayabilir şanssız günündedir kötü günündedir hepsi olabilir ama GAYRİ CİDDİ OYNAYAMAZ ,

oyundan alınmadan hemen evvel bir turnikesi vardıki girmeyen sokakta basket oynayan gençler yapamaz bu laubaliliği ,,

Bu eşleşmede hasbelkader kargaları elesek bile banvit bizi süpürür daha büyük rezillik olur ,,

önümüzdeki sene için ya adam gibi bir sponsor bulunacak adam gibi yabancılar alınacak ve kafaya oynanacak yada tamamen amatöre dönülecek benim görüşüm budur !

Bütün takımda bir doymuşluk var . Geçen sene şampiyon olduk bu sene F8 yaptık yeter diye düşünüyorlar .

Acilen bu tayfa temizlenmeli .

Ergin'le buraya kadar,baskan yeni koc arayıslarına baslamalı derhal,bu isteksizlik,ciddiyetsizlik sıkıcı olmaya basladı artık.

Arroyonun bu kadar formsuz olması inanılır gibi değil. 0 katkıyla maçı bitirdi. Futbol değilki bu yanlış yerde oynadı falan olsun. Adam resmen bitmiş. Bizi de bitirdi.

Arroyo'nun bugun oynamamasi bizi bitirdi.

Deplasmanda kazanabiliriz, her sey mumkun. Ama Arroyo'ya bagli.

Yine saçma sapan maçı verdik. Zaten Play-Off'larda da normal sezondaki oyunun üstüne çıkamazsak, en fazla yarı final olurdu. Takımda hala bir ciddiyetsizlik var.

Beşiktaşlılara birkaç günlük eğlence çıktı.Tadını çıkarsınlar :D

Arroyo'nun sorgulanma vakti geldi önümüzdeki sene için ,,

sporcu kötü oynayabilir şanssız günündedir kötü günündedir hepsi olabilir ama GAYRİ CİDDİ OYNAYAMAZ ,

oyundan alınmadan hemen evvel bir turnikesi vardıki girmeyen sokakta basket oynayan gençler yapamaz bu laubaliliği ,,

Bu eşleşmede hasbelkader kargaları elesek bile banvit bizi süpürür daha büyük rezillik olur ,,

önümüzdeki sene için ya adam gibi bir sponsor bulunacak adam gibi yabancılar alınacak ve kafaya oynanacak yada tamamen amatöre dönülecek benim görüşüm budur !

Ergin Ataman ile devam edip etmeme kararı vermeliyiz bence. Ergin hoca ile devam edersek takımda yine Arroyo, Erceg falan kalır çünkü kesin. Bir de adam gibi bütçe ayarlayamadıktan sonra bu seviyede oluruz en çok.

Hairston gibi bir adam bu takımda forma giyiyorsa söylenecek söz yok. Domercant'ı oynat kötü ama 2-3 sayı yapar hiç değilse. Hairston 0 sayı ile oynadı heralde. :@ Savunma da yok adamda :@

Lan 67-62 tuvalete gittim bi baktım 67-68 olmuş o an dedim maç gitti.

Hairston gibi bir adam bu takımda forma giyiyorsa söylenecek söz yok. Domercant'ı oynat kötü ama 2-3 sayı yapar hiç değilse. Hairston 0 sayı ile oynadı heralde. :mad: Savunma da yok adamda :mad:

Keşke o Hairston yerine bayan takımımızdaki Alba falan oynasaydı. Adam basketbolu unutmuş resmen.

Valla Akatlarda bi allluop yapcak diye Hairston kadroya alınmamalı-şutu lesh defi lesh oglu lesh,zaten zor deplasman al Domercanti 3 lük atıcağı tutar belki.

Bir oyuncu 15 dakika oynayıpta sayı atamaz mı yav ? Şunun cevabını biri bana versin yoksa kanser olacağım ... :mad:

geldiği günden beri bir gram katkı vermedi. bomboş pozisyonlarda bile atamayacağını biliyor potaya penetre ediyor olanca gücüyle. tamamen zarar. Göksenin olsaydı en azından savunması birşeye benziyor derdik. Bunda o da yok.

Takıma güveniyorum hala. Kötü geçirdiğimiz normal sezonun bedelini ödedik bu maç. 2. maçı alacak kapasitede lider oyuncularımız var eurocup'da arasıra bu şekil abuk subuk şut atarak maçlar almıştı Beşiktaş istikrarsız takımlar.

Ortada takım falan yok. Arroyo' nun eline bakıyoruz. Oynarsa sorun yok, oynamazsa kaybediyoruz.

Futbolda da öyle Sneijder oynarsa kazanıyoruz, ortada yoksa Kayseri' yi bile yenemiyoruz.

Yıldız oyunculara dayalı sistemlerle bir yere kadar gidebiliyorsun.

Geri
Üst Alt