BBL 14/15 Sezonu H:1 | Galatasaray Liv Hospital 94-85 Uşak Sportif | M.S | 11 Ekim

Ovvvvvvvvvv Basket faul Arrooyoo - furkan 90-84

Arroyo mükemmel asist , furkan yere düşünce pocius direk yanına koştu

94-85 Bitti ,
Tebrikler Takımımıza ,

Arroyo bu sezon da takımın herşeyi! Furkan da iyi gözüktü. Jawai ise bu saatten sonra imkansız gibi eskiye dönmesi. Koç fazla ısrar ediyor.

Yalnız yabancı sınırına getirilen gelişme daha ilk maçtan faydasını gösterdi. Gördüğünüz gibi eğer rakiplerde kaliteli yabancılar bulabiliyorsa sizin bütçenizin çok altında olsa bile size kafa tutabiliyor ve oyuna kalite katıyor. Darısı futbolun başına.

Jawai seni gören üstüne gidiyor artik. Ziplayamadigin için üstünden atiyorlar. Eski Jawai olsa korkudan yolunu degiştirirlerdi. Severim seni. İnşallah düzelirsin. Ergin ataman'i üzme.

Maç hangi mac olursa olsun, seviye ne olursa olsun Jawai ne zaman oyuna girse 8 sayı banko eriyor fark. Belki farkın erimesinin tek nedeni Jawai değil ama biz nasıl ligde kullanacağımız 2 pivotumuzdan birini Jawai yapabiliyoruz akıl alır gibi değil. Onun dısında yeniden maca dönersek 3 ceyrek hücumda oynadığımız oyunu beğendim. TR kupası maclarında tıkandığımız alan savunmasınada ortaya Erceg'i koyarak care bulmusuz. Hücumda Arroyo haricinde topu yere vuran oyuncu sayısının artması gecen seneki tekdüzeliği ortadan kaldırmıs. Yinede herseye rağmen savunmada bir ara Usak cember altımızda voleybol oynuyordu. EL sertliğinde bir savunma beklemesemde bu kadar dirençsiz olmamamız lazım. Eğer rakibimiz Uşak yerine RHG olsa macı kaybedebilirdik.

Jawai'nin oynamaya ihtiyacı var.Önemli sakatlık geçirdi ama Ergin Hoca işini bilir.Önemli katkı verecektir formunu yakaladığında

jawai bu sene ücret almadı falan diye dedikodu çıkmıştı ne derece doğru bilmiyorum ama bırak ücret almamayı üstüne para verse bile bizde oynamamalı..çok çok kötü..ayrıca nolanda bir maç iyi 3 maç kötü olacakmış gibi güvenilmez biri..

Jawai top16 donemi anca kendine gelir.O zamana kadar ne yapacaz orası soru işareti Vou biran once takıma ısınmalı o da formsuz gozukuyordu hazırlık maclarında.

jawai bu sene ücret almadı falan diye dedikodu çıkmıştı ne derece doğru bilmiyorum ama bırak ücret almamayı üstüne para verse bile bizde oynamamalı..çok çok kötü..ayrıca nolanda bir maç iyi 3 maç kötü olacakmış gibi güvenilmez biri..

Nolan mutsuz, o mutsuzluk oyununa yansiyor...

Nolan Smith dingili kamp yapmak istemiyomuş

Geri
Üst Alt