BBL 14/15 Sezonu H:2 | Banvit 69-67 Galatasaray Liv Hospital | M.S | 19 Ekim

Nolan´da iyi bir savunmaci icin gereken her vasif mecvuttur. Bu adamin savunma yapmamasi laubaliliktir, baska da bir aciklamasi yoktur. Hücum oynamayi herkes sever, ama eger bir oyuncu savunmada aksiyorsa, ozaman orada bir sorun vardir. He yeteneksiz bir savunmaci olabilirsin (slow,T-Rex arms, undersized), ama ben Nolan gibi bir adamin savunma konusunda müthis yetenekli oldugunu düsünüyorum. Oynamak isine gelmiyor, onun üzerine birde mustuz...

Bence gönderilip, yerine profesyonel bir oyuncu alinmali.

Ergin Ataman zaten Erceg'i 2 sene takımda boyunca tutarak büyük hata yaptı. O hataları da ölümden dönmüş , zıplamaya bile üşenen Jawai'yi takımda tutması , Eurocup oyuncusu Nolan Smith'i alması , vasat Vougioukas'ı alması başlı başına hatalar zaten. Micov da canı isterse oynuyor onun da istikrarı yok.

PG'ye alcaktın Smith yerine Bobby Brown veya DeMarcus Nelson'u. Jawai yerine de atletik bir uzun.(Dorsey-Lawal gibi) , Vougioukas yerine de savunması sert , orta mesefa takan bir oyuncu (Lampe-Pleiss gibi)

Şu yukardaki saydığım oyuncuların toplam maaliyeti en fazla 4-5 m. Anlayacağınız gibi bir Yiğit Gökoğlan , Veysel Sarı etmiyor. Yukardaki kadroyu kursak zorlanmadan F4 yapardık.

Bu sene basketbolda son yüksek bütçeli senemiz muhtemelen,gelecek sezondan itibaren 3-4 milyon dolarlık takımlarla yine Eurocup'a oynarız,Ergin Ataman'ın da sözleşmesi bitiyor,takımda Furkan harici sözleşmeli oyuncu kalmıyor.

Yeni gelen başkanın sezon içi transferin için Ergin hocanın eline bütçe verme ihtimali bence,Ünal Aysal ve Lütfi Arıboğan gibi basketbolu çok destekleyen isimler yok artık,normalde yarın sözleşmesi feshedilmeli fakat şu durumda Nolan Smith'i kazanması gerekiyor koçun eğer bu sene başarıyla bitirmek istiyorsa sezonu.

Nolan Smith hem iyi oynamıyor hemde saygısızlık yapıyor.Hocanın önüne havlu atmak nedir ? Kimse Galatasaray'dan büyük değil, haddini bildirmek şart

Pota altımız çok zayıf.Jawai'yi kötü bekliyordum da bu kadar kötü beklemiyordum.Resmen o varken hem defansta hem hücumda 1 kişi eksik oynuyoruz.İnsan Bonsu'yu da aramıyor değil

Can Karadeniz ‏@cankaradenizz 6 sa.6 saat önce
Banvit-GS maçının ardından hakem odasında bulunan 4 tane banvit ürünlerinin bulunduğu hediye paketlerinin açıklamasını "TBF"den bekliyoruz!

Maçta hakemlerin niyetinden sorun aramiştim. Bu da onun ödülü.

Can Karadeniz ‏@cankaradenizz 6 sa.6 saat önce
Banvit-GS maçının ardından hakem odasında bulunan 4 tane banvit ürünlerinin bulunduğu hediye paketlerinin açıklamasını "TBF"den bekliyoruz!

Maçta hakemlerin niyetinden sorun aramiştim. Bu da onun ödülü.

Final serisini boykot ettiğin federasyonun liginde oynamaya devam edersen böyle olur işte. Her ne kadar o gün gurur duysamda bugün bir kez daha anladım 17 haziran durusunun anlamını yitirdiğini. Daha 2.haftadan gasp edildik.

Bu sene de bizi şampiyon yapmazlar takimda da umut yok sezonu 7 8 mağlubiyet le kapatacagimizi düşünüyorum.

Geri
Üst Alt